Indoboardgames.com
 
It is currently Sun Sep 23, 2018 5:44 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Non-Boardgame
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 4:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 4:40 am
Posts: 1025
Location: Surabaya
Gimana kalo dibuat sub-topic di trading phase dengan judul "Non-Boardgame Items" ya buat jual barang yang gak ada hubungannya ama boardgame.. just an idea..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Non-Boardgame
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 5:03 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
hmm .. disini sih bukan pasar tempat jualan :lol:

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Non-Boardgame
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 5:04 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
gini, kita gak mau sih buat non boardgames

kita gak mau ini forum jadi ajang tukeran barang2 yg gak berhubungan sama hobi kita
that's why....trade khusus boardgames

kalo emang mau trading secara personal better lewat PM aja

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Non-Boardgame
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 6:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
gue setuju dgn pendapat mereka...karena nama forumnya aja "indoboardgames" jd isinya musti yg berhubungan erat dgn boardgame ato minimal punya hubungan sedikit banyak dgn boardgames menurut gue sih......

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Non-Boardgame
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 6:17 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
wah sayang, padahal gua lagi mau jual sendal...

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Non-Boardgame
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 6:33 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
drpd malu2in mendingan di lock ...

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Non-Boardgame
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 8:36 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
nyelip satu ahhh ...
rick, kalo sandal lu jual, terus elu pake apa donk? ciaka gitu? :lol:

btw, bro zephy ... usulan ini kalo gak salah inget udah pernah juga dilontarkan member laen ... mungkin pas masih di rumah lama ... dan seperti yang dijelaskan di atas, kita mau fokus ke boardgame aja, kalo ada barang laen pun, pasti yang masih ada sangkut pautnya dengan boardgame, misalnya dadu, kotak game, kaos boardgame, dan sejenisnya ...

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum