Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Aug 22, 2018 10:29 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject: Re: De shasha boardgame cafe
PostPosted: Mon Feb 20, 2012 10:02 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
voltesv wrote:
vardamir wrote:
If...only... jadi buka di barat, kemungkinan besar kita punya 3 spot untuk meetup (B'Steak, The U Cafe dan De Shasha)
Nah, kl seperti ini mungkin g bisa koreksi, ada 2 spot meetup di Barat (B'steak & De Shasha). Secara jika sudah ada De Shasha, buat apa ke U Cafe, right? :siul:

lanjut ... kalo udah ada De Sasha di barat, ngapain ke B'Steak :siul: ... kecuali untuk makan steak nya yang emang uenakkk :jempolup:

gw dukung Barat secara lebih deket juga ama tempat mangkal gw kalo lagi di jkt ... :top:


B'Steak so far makanannya ga ada yg ngalahin bro... :ngiler:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: De shasha boardgame cafe
PostPosted: Mon Feb 20, 2012 4:28 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2010 10:42 pm
Posts: 650
vardamir wrote:
Zephyr wrote:
Wah, kalo bisa di daerah barat sih ok nih bro hahah..
anyway, nanti kalau misalnya memang jadinya buka sendiri dan join dengan sesama penggemar boardgame, bole nih info info dulu, soalnya pernah juga kepikiran pengen buka cafe yang ada boardgamenya, tapi kalo modal sendiri kaga kuat :lol:


If...only... jadi buka di barat, kemungkinan besar kita punya 3 spot untuk meetup (B'Steak, The U Cafe dan De Shasha)
Nah, kl seperti ini mungkin g bisa koreksi, ada 2 spot meetup di Barat (B'steak & De Shasha). Secara jika sudah ada De Shasha, buat apa ke U Cafe, right? :siul:


di barat udah ada tempat tuh..

di pusat atau selatan laah.. blm ada nih, hehehe...

*ex mangkal di stc


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: De shasha boardgame cafe
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 2:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 03, 2010 1:09 pm
Posts: 178
Location: jakarta utara
:salute:


Last edited by Leynard on Tue May 15, 2012 1:10 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: De shasha boardgame cafe
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 2:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
mungkin bisa dishare gambaran visi dan misinya secara konkrit disini... siapa tau ada rekan2 yang bisa membantu atau join the club.
Honestly i am interested, but don't have the green thingy... so if you need help beside that or maybe a reasonable offer... hehe

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: De shasha boardgame cafe
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 3:11 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
vardamir wrote:
mungkin bisa dishare gambaran visi dan misinya secara konkrit disini... siapa tau ada rekan2 yang bisa membantu atau join the club.
Honestly i am interested, but don't have the green thingy... so if you need help beside that or maybe a reasonable offer... hehe


hhmm.. what is this green thingy you spoke of? :siul:

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: De shasha boardgame cafe
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 4:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Zephyr wrote:
vardamir wrote:
mungkin bisa dishare gambaran visi dan misinya secara konkrit disini... siapa tau ada rekan2 yang bisa membantu atau join the club.
Honestly i am interested, but don't have the green thingy... so if you need help beside that or maybe a reasonable offer... hehe


hhmm.. what is this green thingy you spoke of? :siul:


KRYPTONITE to all gamers? :? get that?

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum