Indoboardgames.com
 
It is currently Sat Jun 23, 2018 6:46 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: bantu aku lagi skripsi mengenai boardgame disini dong :)
PostPosted: Mon Oct 10, 2011 3:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 10, 2011 1:19 pm
Posts: 22
Location: Jakarta
hei teman-teman salam para pecinta board games disini. sebelumnya gue udah ngepost di gado-gado hehe. tapi gpp semoga semua threat membantu dan gue berharap dengan gue ikut gabung di forum ini ilmu gue semakin bertambah yah, dengan dukungan sharing dan informasi dari kalian semua.
hehe :D
ohiya gw sedang dalam tahap awal mula untuk skripsi nih, gw butuh pembimbing seperti kalian doong yang suka board games, kolektor and all of you has knowledgeable :) need more information so much. Makasih yah :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: bantu aku lagi skripsi mengenai boardgame disini dong :)
PostPosted: Mon Oct 10, 2011 3:39 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
Sis .. salah tempat ... bukan di sini harusnya ... di Gado-gado itu sudah benar ...
jadi thread yang ini di lock ya ...

sub-forum ini untuk comment dan suggestion mengenai FORUM ... bukan untuk ngebahas suggestion yang sifatnya personal :)

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum