Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Jul 17, 2018 7:04 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: [ASK] Boardgame yg bisa dimainkan 8 org atau lebih
PostPosted: Fri May 02, 2014 11:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 28, 2014 3:43 pm
Posts: 17
Mo nanya lagi nih, utk beli boardgame2 di atas, ada saran ga beli dmna?

Kalo bisa sih daerah Jkt biar bisa COD tapi klo di luar Jkt, orgnya harus terpercaya

Thx


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [ASK] Boardgame yg bisa dimainkan 8 org atau lebih
PostPosted: Wed May 07, 2014 6:07 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 08, 2013 2:31 pm
Posts: 14
Resistence sih seru ketawa nya ngga berhenti henti kalo grup nya isinya penjahat ulung semua.. :ngakak: :ngakak:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [ASK] Boardgame yg bisa dimainkan 8 org atau lebih
PostPosted: Thu May 08, 2014 8:33 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Akimbo1981 wrote:
Resistence sih seru ketawa nya ngga berhenti henti kalo grup nya isinya penjahat ulung semua.. :ngakak: :ngakak:

Oh.. calm down... everyone's getting there! :siul:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [ASK] Boardgame yg bisa dimainkan 8 org atau lebih
PostPosted: Thu May 08, 2014 9:06 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Nov 29, 2012 11:17 am
Posts: 336
Location: Bekasi Barat
Akimbo1981 wrote:
Resistence sih seru ketawa nya ngga berhenti henti kalo grup nya isinya penjahat ulung semua.. :ngakak: :ngakak:


cobain Coup jg seru tuh..cocok buat 6 orang atau lebih.. :siul:

_________________
I am bad and that's good. I will never be good and that's not bad. There is no one I would rather be than me.
- Wreck-It Ralph -

Little Collections


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum