Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Sep 26, 2018 7:55 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 2:29 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
@kris: yup deket koq, biasanya nyetir gw kesono tiap ada film baru.. 1-1.5jam`an sekali jalan.. cmn blakangan nih pas ampir ngga perna kesono lg, sejak xxi buka disini... hahaha..

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 2:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
deadwood wrote:
@kris: yup deket koq, biasanya nyetir gw kesono tiap ada film baru.. 1-1.5jam`an sekali jalan.. cmn blakangan nih pas ampir ngga perna kesono lg, sejak xxi buka disini... hahaha..

Tenang Terra Mystica buka di Jogja.. :siul:
Well, TM is like Small World without the direct conflict and more Euro planning. :D

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 2:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
eit eit eit jangan salahh , the only similarity in TM with smallworld is that they both had Dwarfs. mekaniknya hampir ga ada yg mirip, yg naro koin di bonus card itu lebih mirip puerto rico. emang ga ada sikat2 an tapi lu bisa cockblocking lawan dengan potong jalur mereka buat nyatuin kota hahaha

trus zman ed. mungkin ya emang bakal lebih murah, tapi harusnya selisihnya ga jauh jauh amat, secara ini game nya beratnya 2 kilo lebih, jadi unless hand carry, shippingnya bakal bikin monjrot.

@reyner: hahah bolehlah kapan2 diatur, klo ga salah gw masi ada nomer lu deh.

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 2:43 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
@ivan: ga tau neh, blakangan gw lg mayan demen game yg ada bacok2nya... bikin army kirim hancurkan... hahaha...

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 1:56 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
akhirnya gw maen jg ini game...
comments:
- good but not great...
- solid 9 but won't be a 10 ( my 10 = gric, eclipse, civ/tta, my 9 = brass, PR, trajan, caylus), so ini game menurut gw solid euro, ga ada yg salah dengan mekanik`nya, tp kurang lengkap aja gaming experience`nya
- ekspektasi gw buat game seharga 1,2jt ketinggian.. so gw merasa kemahalan aja beli`nya, kalo 800rb gt fine lah...
- keeper? saat ini iya, buat rotasi dulu, secara yg lama2 nyaris uda terbakar habis...

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 8:05 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
solid 9!

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TERRA MYSTICA
PostPosted: Mon Dec 17, 2012 2:41 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
Tambahin dikit.. Maen 3x berturut. Player yg sama. Cobain 12 races. Mantap, semuanya playable dan kompetitif.. Tar makin sering maen pasti makin lincah jg. Variasinya banyak ini game, replayability tinggi..

Solid 9!

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum