Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jun 25, 2018 9:09 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Steam or Age of Steam 3rd Ed?
Age of Steam 3rd ed. 45%  45%  [ 5 ]
Steam 55%  55%  [ 6 ]
Total votes : 11
Author Message
 Post subject: Re: Steam or Age of Steam 3rd Ed?
PostPosted: Tue Jun 15, 2010 11:56 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
Justice wrote:
melchior28 wrote:
I hate paper money.

So?


The answer is STEAM :punk:


Actually, the answer is poker chips. It's still AoS waaaaaaayyyyy ahead

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Steam or Age of Steam 3rd Ed?
PostPosted: Tue Jun 15, 2010 9:35 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 10:08 pm
Posts: 1139
Kalo bikin heavy ogah nih.

Still AoS?

_________________
Whether it's a roll of a die, a turn of a card, or a flip of a tile, you don't have to play to win, you just have to play! - The Spiel
My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Steam or Age of Steam 3rd Ed?
PostPosted: Wed Jun 16, 2010 11:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
melchior28 wrote:
Kalo bikin heavy ogah nih.

Still AoS?


Kalo ga mau heavy, ya tarik lagi RRTmu wan :D. Itu lebih fun menurutku.

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Steam or Age of Steam 3rd Ed?
PostPosted: Sun May 19, 2013 5:11 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 30, 2012 11:08 pm
Posts: 19
bro, mau tanya rule AoS.

Saya mau tanya, income yang d dapat per tiap turn nya itu cuman dari goods deliveri (1 income per goods) atau dari bangun rel nya kita juga dapet income ? :???

tiap turn income kita dipotong dengan share+link kan ya ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Steam or Age of Steam 3rd Ed?
PostPosted: Sun May 19, 2013 8:01 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 15, 2009 9:11 pm
Posts: 133
aku coba bantu dikit y, udah lama ngak mainin, tetapi setau saya:

kita dapat income berdasarkan barang yang kita antar, tetapi bukan 1 income per goods, melainkan banyak link yang kita gunakan dalam 1x pengiriman,.
jadi misal kita ngirim barang merah ke kota merah menggunakan 2 link(otomatis link harus cukup), nah pengiriman tsb membuat income track kita naik 2
kalo kita lakukan 2 kali pengiriman, masing-masing 2 link, maka total VP track kita naik 4, dan itu income yang kita dapatkan diakhir round
dan tentu saja income tsb untuk membayar share dan link

semoga dapat membantu

oh y, setau saya bangun rel mah ngak dapat income, yang ada mah kita ngeluarin uang untuk bangun rel...

_________________
GAMES


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Steam or Age of Steam 3rd Ed?
PostPosted: Mon May 20, 2013 1:47 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
cuman mau konfirmasi kalo jawaban bro knil di atas udah bener ...
- bangun track / rel ... tidak dapat income/cash ...
- antar barang, liat berapa link, naik VP sejumlah link nya itu ... ini berarti income nya naik ...
- dapet cash sebesar yang tercetak di VP/income track ...
- harus bayar cash untuk share, link, dll ...

jadi perlu dibedain istilah income dan real cash yang dipunya ... :D

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum