Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Sep 26, 2018 5:39 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army) added us army
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 6:16 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 29, 2011 9:00 am
Posts: 234
total berapa duit ini game ? miniaturenya keren

Turret Panther-nya itu model AUS-F ya ? bukannya itu masih prototipe ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army)
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 11:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 7:18 pm
Posts: 672
Location: Jakarta
bastion wrote:
@brodi: yup, ini utk main games victory decision bro, ntr gw posting us infantry gw yg sdh gw atur menjadi 1500pts army. Mau kumpul2 main ini game? Gw punya german n us, tmen gw bikin soviet


Pasang tanggal aja nih, 19 des siang kayaknya oke, habis kondangan bisa ketemuan di stc la.. cukup pake german dan us

_________________
A Big Box Collector


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army)
PostPosted: Sun Dec 04, 2011 7:35 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
Brodi wrote:
bastion wrote:
@brodi: yup, ini utk main games victory decision bro, ntr gw posting us infantry gw yg sdh gw atur menjadi 1500pts army. Mau kumpul2 main ini game? Gw punya german n us, tmen gw bikin soviet


Pasang tanggal aja nih, 19 des siang kayaknya oke, habis kondangan bisa ketemuan di stc la.. cukup pake german dan us

jadi mainya hari senin ya?

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army) added us army
PostPosted: Mon Dec 05, 2011 8:28 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 7:18 pm
Posts: 672
Location: Jakarta
Maksudnya tg 17, itu salah lihat tanggalan benerpa tahun yg lalu wkwkwkwkwkwkwk

_________________
A Big Box Collector


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army) added us army
PostPosted: Tue Oct 16, 2012 1:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
Wah ini bro bastion masih aktif ga ya? Lagi demen minis nih..

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army) added us army
PostPosted: Tue Oct 16, 2012 7:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Browse sendiri aja.

Kalo buat skala 28mm ato 1/54 google Bolt Action Warlord Games. Kalo 15mm ato 1/100 google Plastic Soldier Company 15mm. Dijamin ngiler.

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Victory decision (with pic of my army) added us army
PostPosted: Tue Oct 16, 2012 9:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
Sevej wrote:
Browse sendiri aja.

Kalo buat skala 28mm ato 1/54 google Bolt Action Warlord Games. Kalo 15mm ato 1/100 google Plastic Soldier Company 15mm. Dijamin ngiler.

Mantabs nih.. Meluncur ke web-nya.. Thanks bro..

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum