Indoboardgames.com
 
It is currently Thu Aug 16, 2018 3:29 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: M44 Disaster at Dieppe
PostPosted: Mon Dec 19, 2011 2:28 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
mungkin kalo pake naval seru kalo ada board baru laut semua hahaha

vol book 1 emang uda OOP sih ya jadi kudu effort yg extra buat cari

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: M44 Disaster at Dieppe
PostPosted: Mon Dec 19, 2011 7:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
kohee wrote:
mungkin kalo pake naval seru kalo ada board baru laut semua hahaha
vol book 1 emang uda OOP sih ya jadi kudu effort yg extra buat cari

Wah ga kebayang itu M44 go Naval, bisa2 keren juga..
Ada yg mau lepas vol.1-nya gak? Hehe..

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: M44 Disaster at Dieppe
PostPosted: Wed Dec 21, 2011 9:04 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 7:18 pm
Posts: 672
Location: Jakarta
Dulu padahal Mario jual cuma 200 ribu yg vol 1, sayang pake mikir waktu itu dan malahan nyikat claustrophobia yg akhirnya dilego juga ke nugie

_________________
A Big Box Collector


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum