Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Jul 17, 2018 1:30 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 10:02 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
Image
Quote:
Command your own skyship and become a master merchant in Sky Traders, a board game of commerce and intrigue for two to five players. Evade the ruthless Wind Pirates as you collect influence with the powerful Sky Guild. Manipulate the commodity market using your powers of persuasion. Through clever trades and resourceful captaining, you can seize the title of Master of the Sky Guild!

2-5 players, FFG, artwork keren -> uda pasti masuk radar :D

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 10:08 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
mantap banget artwork dan komponen... pantau ahh....



dniel wrote:
uda pasti masuk radar :D

bukannya udah kebanyakan neh radarnya??? yg ada ditambah mulu ga ada yang dikurangin...

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 10:10 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
ya ampun... ini theme boardgame yang lagi gw kembangin bareng temen2! (╯°□°)╯︵ ┻━┻


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 10:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
yontory wrote:
ya ampun... ini theme boardgame yang lagi gw kembangin bareng temen2! (╯°□°)╯︵ ┻━┻


wtf... ada spy tuh di gaming circle lu... and that spy is FFG henchman! :siul:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 11:36 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
look promising...
masuk radar juga...

@ yontory : gpp bro, terus kembangin.. theme boleh sama, hasil akhir tetep beda :thumbup:

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 9:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
lol. kayaknya ngga mungkin sekeren itu deh konsep game buatan amatir ampe ada spy segala. ntar kalo protoype uda jadi gw post di thread design :D

itu DUST GAMES maksudnya apa ya? satu universe dengan Dust Tactics kah?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 8:16 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
hmm sebenernya aku lg agak2 boycott FFG sih, gara2 ini.

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 9:40 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
perapera wrote:
hmm sebenernya aku lg agak2 boycott FFG sih, gara2 ini.


memang kenapa van? gua sih ngeliatnya si christian itu defend si reinernya... gua rasa ini two diferent sides of story, my words against his words kinda thing... so gua sih berusaha netral.

lagian in the case of publishernya yang asshole... kalo gamenya bagus kan kita yang rugi ga bisa menikmati :) also kesian juga designer gamenya yang ga tau apa2 jadi kena getah boycot.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 9:45 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
perapera wrote:
hmm sebenernya aku lg agak2 boycott FFG sih, gara2 ini.


baru abis baca.. dan gw malah lebih milih dukung christiannya :D

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Game from FFG - SKY TRADERS
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 10:35 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
rbayu2 wrote:
memang kenapa van? gua sih ngeliatnya si christian itu defend si reinernya... gua rasa ini two diferent sides of story, my words against his words kinda thing... so gua sih berusaha netral.
lagian in the case of publishernya yang asshole... kalo gamenya bagus kan kita yang rugi ga bisa menikmati :) also kesian juga designer gamenya yang ga tau apa2 jadi kena getah boycot.


Kalo aku liatnya karena merasa si petersen ini agak 'bully' si sirlin. and yeah sebenernya i shouldn't make it personal sih haha emang jd kasian designer2 game nya dia, aku juga fans si Corey Konieczka,
but i'm not a big fan of cristian petersen ini :|
:jempoldown:

i begitu melihat kelakuan 'bully' si christian ini aku kayak flashback terhadap negatif2 nya games2 nya keluaran si FFG ini , seakan2 'bully' nya tercerminkan dari game2 nya FFG:

- bad rulebook writing. seriously, hampir semua rulebook produk FFG punya gw lecek2, why? karena harus bolak balik, cari ini cari itu, aturan penting yang ternyata cuma 1 kalimat terselip di antara alinea2 yg segitu banyaknya. pfft

You can judge how good or badly written rulebook by the look of the rulebook itself. makin lecek, makin badly written.
*lirik ke rulebook runewars gw dan arkham horror temen gw*

- doesn't give a shit about the aftercare of it's product. (no trays? just cardboard insert?? c'mon this game cost me an arm and legs!! and where the hell i supposed to store all of this hundreds of different token??

phew ...hahaha done ranting.

sorry klo ada yg tersinggung, cuman menyampaikan uneg2 ku saja

Zephyr wrote:
baru abis baca.. dan gw malah lebih milih dukung christiannya :D


haha cuman personal opinion gw aja kok, di BGG aja jd terbagi 3 pihak: pro chris. dan pro sirlin, dan sisanya netral heheh each has it's own reason. i already told mine :)

sorry banget buat TS klo OOT yah, tapi ya sebenernya klo ada yg beli game ini akupun pengen nyoba hehehe tapi belom tentu mau beli dulu deh : :lol:

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum