Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jun 25, 2018 4:32 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Go...
PostPosted: Sun Feb 15, 2009 2:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
Sesudah mencoba... Ternyata game ini memang keren. Bikin penasaran juga.

Btw, ada satu halaman di BGG tentang banyak resource Go.

http://www.boardgamegeek.com/thread/117026

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Go...
PostPosted: Thu Mar 19, 2009 12:15 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 07, 2009 11:09 am
Posts: 3
Ini emang game yang paling keren! Buat yang mau tanya-tanya atau main online Pm aja ya...Kalo mau main online tanpa register juga bisa, tapi khan gak ada catatan game nya. Sementara kalo mau jago harus banyak review kesalahannya


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Go...
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 10:11 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 13, 2009 10:04 pm
Posts: 17
yang bisa main. ajarin donk. saya main ini game masih belum berkembang2. masih banyak melakukan kesalahan. ada yang bisa kasih pengajaran gak neh.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum