Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jun 25, 2018 4:40 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 12:01 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
hua ha ha ... Tung Nan Si Pei ... gitu kita sebut nya ... gak tau deh lafal benernya gimana ...
lalu ada si Naga Putih "Hakku" ... selalu keinget ama naga putihnya Hayao Miyazaki di Spirited Away ...

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 12:13 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
iya hahaha tung (timur) nan (selatan) si (barat) pei (utara)

biasa sebutnya itu tile arah angin kalo ga salah, jadi kalo buang tile selatan sambil sebut nan fung

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 1:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:25 pm
Posts: 1592
Location: Jakarta
gila neh tret mahjong panjang juga hahahahaha jadi sapa yg punya neh, ayo kita maen :lol:

_________________
Boardgames Library


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 1:54 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
Steve wrote:
gila neh tret mahjong panjang juga hahahahaha jadi sapa yg punya neh, ayo kita maen :lol:


si abang mau maen katanya jumat ini pake proxy :P

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 1:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
gue kalo ada yg punya siap join maen mahjong......,

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Tue Feb 03, 2009 7:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Jangan lupa setel lagu/radio mandarin, beli bakpau, pasang banyak obat nyamuk (simulasi asap rokok), sama panggil satu sama lain dengan sebutan kakak ke-1, kakak ke-2 dan seterusnya ya... (ritual gua waktu masih mahasiswa, lagi miskin beli bakpao sambil dengerin radio...)

:lol: :lol:

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mahjong...
PostPosted: Thu Feb 26, 2009 4:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
hi all

gw punya dan siap cari temen maen hehe..sori tadi post baru dan gak ngeliat yang ini. thx buat bro zephy yang ngingetin

punya gw model klasik (kali ya ngikutin deskripsi di thread ini) jadi kalo maen enakanya sih di meja yang ada karpetnya gitu

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum