Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Sep 21, 2018 3:05 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject: Re: [ask & help] Monopoly
PostPosted: Thu Jul 22, 2010 6:36 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
oh sodara gw ada yg pokemon,

gw pernah maen. ada special rule kalo roll double bisa pake ability gitu

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [ask & help] Monopoly
PostPosted: Thu Jan 12, 2012 10:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 12, 2012 9:27 pm
Posts: 10
Wah ketemu para kolektor monopoly neh,

Menurut ane Monopoly itu game yang classic but fun CMIIW
Udah naksir dari dulu ane ma monopoly jadinya ane koleksi deh

Koleksi ane:
-Monopoly Brazil edition
-Monopoly Peru edition
-Monopoly Deal english version
-Monopoly Electronic Edition
-Monopoly Pink edition (monopoly girly banget, cuman lucu aj buatt tambahan koleksi)
-Monopoly Indonesian Version
-Monopoly Thailand Edition
-Monopoly U-build Edition

Kalo ditanya yang paling bagus monopoly apa, karena ane suka monopoly semuanya bagus bro :punk:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [ask & help] Monopoly
PostPosted: Thu Jan 12, 2012 10:39 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
lam kenal bro richard ...

kalo guwa sih koleksi monopoly karna gak sengaja aja ... ha ha ha ...
memang ini game classic yang fun pada masanya ...
gak fair kalo bandingin monopoly ama bgame modern lain yang udah banyak kemajuan ...
but bisa bertahan dari tahun 1936 sampe sekarang itu udah prestasi hebat banget :rg_thumb:

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum