Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Sep 21, 2018 9:11 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Arimaa - The Next Challenge
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 6:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 4:40 am
Posts: 1025
Location: Surabaya
gua nemuin satu game abstrak mirip chess yang seru neh.. re-publish (2002) oleh Z-Man Games June/July 2009
Image
http://arimaa.com/arimaa/
Quote:
Designed to use the same board and pieces provided in a standard Chess set, Arimaa is intended to be difficult for computers to play. The number of possible moves at each turn in Arimaa is about 500 times that of Chess.

There is a reward of $10,000 for the first person or company who can build a computer program that can defeat a selected human Arimaa player prior to 2020.

fakta yang unik dari game ini adalah "difficult for computers", berita selengkapnya...

setelah membaca ...
ada yang tertarik buat bikin AI`nya? :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Arimaa - The Next Challenge
PostPosted: Sat Mar 21, 2009 6:08 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Dec 07, 2008 7:03 am
Posts: 112
Location: Surabaya
Wah, aye tau game ini dari Bro eric, kayaknya gamenya menarik dan seru tuh, lebih seru dari catur biasa pastinya, kalo bikin ai nya......


Liat2, pake apa doeloe, Java, Delphie, atau mgkn ada yg mau pake Pascal? :lol:

_________________
Do what do you do best, do what you like most,
and all Fame, Glory, Wealth will be yours.
-TheCleverMerchant


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Arimaa - The Next Challenge
PostPosted: Sat Mar 21, 2009 9:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 4:40 am
Posts: 1025
Location: Surabaya
TheCleverMerchant wrote:
Wah, aye tau game ini dari Bro eric, kayaknya gamenya menarik dan seru tuh, lebih seru dari catur biasa pastinya, kalo bikin ai nya......


Liat2, pake apa doeloe, Java, Delphie, atau mgkn ada yg mau pake Pascal? :lol:


masalah`nya ini udah dari lama banget (taon 2002)... kalo emank bisa dibuat pasti dari dolo udah ada yang berhasil nih ...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum