Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Jul 20, 2018 9:25 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Tue Apr 14, 2009 11:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
mokican, sory baru bales sekarang. Charactermu udah oke. Ntar jangan lupa tambahan skill racialnya yaa.

Btw, ngga ada melee weapon? Yakin nih?

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 12:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
complete chara sheet: http://www.kitaupload.com/download.php? ... adamer.pdf

====== Created Using Wizards of the Coast D&DI Character Builder ======
Shadamer, level 1
Dragonborn, Cleric

FINAL ABILITY SCORES
Str 16, Con 16, Dex 9, Int 10, Wis 14, Cha 14.

Starting Ability Scores
Str 14, Con 16, Dex 9, Int 10, Wis 14, Cha 12.


AC: 16 Fort: 13 Reflex: 10 Will: 14
HP: 33 Surges: 10 Surge Value: 11

TRAINED SKILLS
Religion, History, Insight, Heal.

FEATS
1: Ritual Caster
1: Toughness

POWERS
1, At-Will: Righteous Brand
1, At-Will: Priest's Shield
1, Encounter: Wrathful Thunder
1, Daily: Avenging Flame

ITEMS
Ritual Book, Gentle Repose, Adventurer's Kit, Chainmail, Spear, Holy Symbol, Comprehend Language
====== Created Using Wizards of the Coast D&DI Character Builder ======


Last edited by yontory on Mon Apr 20, 2009 7:51 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 5:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
Oke yontory, Clericmu deitynya apa? Alignment juga.

Btw, Gentle Repose sama Comprehend Language ntar dipisahkan ya, kan itu ritual, bukan item. Trus, kamu ngga beli ritual components? Dan juga bukannya kamu dapet holy symbol?


Ayo2, 2 minggu udah hampir lewat. Mana nih chara yg laeen? :hammer:

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 6:58 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
Iya itu dari DnDi-nya sendiri malah digabung. anehnya lagi, di DnDi juga klo milih ritual itu kayak beli item. maka dari itu gw pikir ga perlu beli bahan2 ritualnya juga.

Cleric-nya deity-nya Raven Queen. uda gw pilih koq. chara sheet lengkapnya ada di link download di kitaupload itu. Holy simbol tu dapet ya.. gw ga tau, ntar gw update.

Kalo light shield boleh dapet juga ga? :P


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 11:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
yontory wrote:
Iya itu dari DnDi-nya sendiri malah digabung. anehnya lagi, di DnDi juga klo milih ritual itu kayak beli item. maka dari itu gw pikir ga perlu beli bahan2 ritualnya juga.

Cleric-nya deity-nya Raven Queen. uda gw pilih koq. chara sheet lengkapnya ada di link download di kitaupload itu. Holy simbol tu dapet ya.. gw ga tau, ntar gw update.

Kalo light shield boleh dapet juga ga? :P


Waiiits ga bisaaa. Yg gratisan cuman Ritual Book dan Holy Symbol :twisted:

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 11:32 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
alo bro darkmot sori bgt neh

ini karakter gw, buat dari excel:

Reed Peabody, Rogue lv 1
Male Halfling, Unaligned
Style: Artful dodger
Deity: Sehanine

Initiative: 4
HP: 26
Surge value: 6
Surges/day: 8

Ability:
Strength: 12, Constitution: 14, Dexterity: 18
Intelligence: 10, Wisdom: 12, Charisma: 14

AC: 16, Fortitude: 12
Reflex: 16 Will: 12

Trained skill:
Acrobatic, Bluff, Streetwise, Perception

Feat: Backstabber

At-will power: Deft Strike and Sly Flourish
Enconter power: Positioning Strike and Second Chance (racial)
Daily power: Blinding Barrage

Weapon: Dagger, Shuriken (10)
Armor: Leather
Item: Thieves' tool, Grappling hook,pouch belt, ration

Appearance:
Small even among halflling, Reed only has 3ft 5in height and rather thin but sinewy feature. Dark hair and dark eyes, always wild, make people thinks he is crazy. But it is the charm of the smile that make the same people love him immediately, even tough if someone pays closely, the warmness of the smile never touch the cold dark eyes of his.

Mannerism:
Quiet, practical, always try to look charming (part of the trade, i guess), sceptic

Background:
Being orphan is not an easy life. Especially being an orphan among strangers. Reed is the child of an halfling adventurer, whose tragic end force him to find a living among human settlement. Spent years in roughest quarters of the settlement, gave him as a sceptic view for good things in life. Then, of course, a human rogue take pity on him, or rather, take advantage of his small stature for the trade. Now, as a full fledge rogue, Reed is ready to take back what life taken from him.

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Thu Apr 23, 2009 2:53 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 23, 2009 12:49 pm
Posts: 134
wuah ga percaya...ada pemaen DnD laen di Indonesia

pada maen dimana nih ??

gw ama gaming grup gua udah pada maen 4th dari keluar, sekarang udah lagi jalanin campign baru untuk ngikutin keluarnya PHB 2, udah pada masuk bulan pertama kelar dengan rata2 level 5 ada 14an orang kali, dengan rotating DM

mau tanya donk siapa yang DM nya di sini ?? :lol:

_________________
http://www.ballisticbattlegrounds.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Fri Apr 24, 2009 8:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 26, 2008 10:34 pm
Posts: 386
Yg maen D&D sebenernya cukup banyak di Indo, cuma bbrp maennya Play by Post dan non-PbP biasanya komunitas tertutup(atau kurang terbuka...whatever that means).

Utk yg di thread ini, kita maennya Play by Post, ya di forum ini :D blum mulai, masi bikin2 char.

Utk yg jadi DM disini itu si bro Darkmot :D gw sendiri pernah juga ngeDM di bbrp tempat laen(walau ga pernah sampe kelar campaign...such is the weakness of play by post games...kalau pemain atau DM kurang aktif dan utk post action aja makan waktu berhari2, biasanya ada yg bosen dan akhirnya campaign terhenti).

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Tue Apr 28, 2009 8:31 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
alo semua

gimana nih kelanjutannya....?

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: D&D Play by Forum
PostPosted: Tue Apr 28, 2009 11:56 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 26, 2008 10:34 pm
Posts: 386
entah, belum ada kabar lagi dari bro Darkmot

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum