Indoboardgames.com
 
It is currently Sat Sep 22, 2018 8:07 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: mobile suit gundam....
PostPosted: Tue Jan 13, 2009 8:46 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
duh tlat nih gw .. baru hari ini liat foto gundamnya kin2x :pentung:
keren-keren oi ... tapi untungnye masih bisa nahan diri hanya jadi pengagum mecha ...

sandy1409 wrote:
SD gw skrg uda ada sekitar 400 buah n masih nambah lagi sesuai release kitnya apa.

:clap: :clap: 400 buah :clap: :clap:

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: mobile suit gundam....
PostPosted: Thu Feb 17, 2011 1:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 26, 2008 1:33 am
Posts: 38
aduh... SD gw masi gw simpen. Belom pada di cat. Ngecat pesenan orang aja dari dulu. MG2 semuanya lagi di jual2in. Mau ngosongin lemari. Buat beli Boardgame. awkakwwkwkww...

_________________

Party Game Collector

wishlist: I'm The Boss, BANG The Bullet, Felix The Cat in the Sack, Ultimate Werewolves Classic Movies (2010)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: mobile suit gundam....
PostPosted: Thu Jun 14, 2012 8:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
ada yang donlot Gundam Unicorn ga? copy dong kalo ada :D

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: mobile suit gundam....
PostPosted: Thu Jun 14, 2012 9:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
Zephyr wrote:
ada yang donlot Gundam Unicorn ga? copy dong kalo ada :D

nahhh....
yg ini nehh namanya ngejunk :nono:
wong ini thread ttg mainan gundam, malah request pilemnya gundam :stupid:

btw, koq gundam yg ini bisa ada di tempat gw y :oops:
Image

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: mobile suit gundam....
PostPosted: Thu Jun 14, 2012 9:54 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
dniel wrote:
Zephyr wrote:
ada yang donlot Gundam Unicorn ga? copy dong kalo ada :D

nahhh....
yg ini nehh namanya ngejunk :nono:
wong ini thread ttg mainan gundam, malah request pilemnya gundam :stupid:

btw, koq gundam yg ini bisa ada di tempat gw y :oops:
Image


di judulnya kan mobile suit gundam, bukan mobile suit gundam plastic model :siul:

justru ini tipe tipe user teladan, mencari thread yang tepat buat bertanya, daripada ngebuka thread baru buat nanya doang :cool:

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: mobile suit gundam....
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 12:02 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 27, 2012 11:39 am
Posts: 28
wah nanti saya ikutan share juga disini :3


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum