Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Sep 25, 2018 8:29 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject: Re: HBO Game of Thrones 14 minute preview! We want more!
PostPosted: Tue Apr 02, 2013 9:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 7:35 pm
Posts: 1025
kohee wrote:
so far sih sama wkwkkw


Baru nonton season 3 episode 1 kemarin :)
Ada sedikit perampingan sih kyknya tapi tidak story changing.
@Eric : Kyknya Ser Dontos Hollard-nya nggak ada peran signifikan di seriesnya (cuman muncul singkat di season 2). Tanda-tandanya itu di s03e01, di diskusinya Sansa dan Littlefinger.

_________________
"You may not be interested in strategy, but strategy is interested in you."
- Leon Trotsky , Russian revolutionary


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HBO Game of Thrones 14 minute preview! We want more!
PostPosted: Thu Apr 04, 2013 10:43 am 
Offline

Joined: Sun Apr 17, 2011 10:57 am
Posts: 104
Location: Kebon Jeruk - Jakarta Barat
Harusnya kalo berdasarkan novelnya ini season 3 paling seru nih :horee:
Tapi blom baca yg ke 5 si jadi ga tau juga haha

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HBO Game of Thrones 14 minute preview! We want more!
PostPosted: Sun Apr 07, 2013 8:04 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
denger2 season 3 ini cuman setengahnya dari buku 3, jadi dipecah 2 seasons. ga tau karna ceritanya kepanjangan ato mereka dragging takut si gendut belom selesai2 buku selanjutnya :lol:

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HBO Game of Thrones 14 minute preview! We want more!
PostPosted: Sun Apr 07, 2013 11:21 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Buku 3 bukannya emang panjang ya. Seinget gue later publishingnya dipecah jadi 2 buku kan.

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HBO Game of Thrones 14 minute preview! We want more!
PostPosted: Sun Apr 07, 2013 12:10 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
Dari tebelnya sih konsisten kan dari buku 1 sekitar 1000an pages. Kalo ga salah krn kepanjangan 3 nya jd serinya di extend selesai di buku ke 7 (initial plan nya kayanya cuma sampe 6 books)

Ini sih displit bisa jd krn takut felmnya ngejar bukunya wkwkwkw si gendut itu kan lelet abis

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum