Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Jul 17, 2018 2:25 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 8:43 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
guys ada on-going KS project nih, Divinity: Original Sin.

systemnya model isometric turn based RPG. think of Baldur's gate. graphicnya bener2 gorgeous. untuk digital copynya hanya cukup $25 dollar saja. masalahnya pledge goalnya masih jauh, sayang kalo ga jadi, yukk kita support pledge biar jalan. penggemar baldur's gate pasti demen deh sama game ini.

here's the KS LINK




Image

Image

Image

Image

Image

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 10:26 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
wth i thought this one had past the alpha phase. disappointed that it went the KS route. now i'm worried it might not get published :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 11:39 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
well kalo cuman worry doesn't change anything bro, diback donk makanya :)

make sense sih kalo video games company using KS. mungkin mereka ga mau pusing ga balik modal karna piracy.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 11:54 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Ini ada hubungannya dengan Divine Divinity gak ya?

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 12:28 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
Sevej wrote:
Ini ada hubungannya dengan Divine Divinity gak ya?


the same maker win

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 1:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Sevej wrote:
Ini ada hubungannya dengan Divine Divinity gak ya?

Justru ini lanjutan dari serinya kan? :jempolup:
Ini platformnya nanti apa ya? PC kan?
Wah spec requirement-nya blm ada ya?

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 1:47 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
vardamir wrote:
Sevej wrote:
Ini ada hubungannya dengan Divine Divinity gak ya?

Justru ini lanjutan dari serinya kan? :jempolup:
Ini platformnya nanti apa ya? PC kan?
Wah spec requirement-nya blm ada ya?


lom ada nih spec reqnya kalo cek di webnya. ini rencananya sih untuk PC, Mac & Linus tapi first focus on PC.

gua lom maen the previous prequelnya cuman kalo dari baca2 sih beda engine, yg Divine Divinity itu real time action RPG, CMIIW. kalo yg ini RPG turnbased model baldur's gate.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 2:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
rbayu2 wrote:
vardamir wrote:
Sevej wrote:
Ini ada hubungannya dengan Divine Divinity gak ya?

Justru ini lanjutan dari serinya kan? :jempolup:
Ini platformnya nanti apa ya? PC kan?
Wah spec requirement-nya blm ada ya?


lom ada nih spec reqnya kalo cek di webnya. ini rencananya sih untuk PC, Mac & Linus tapi first focus on PC.

gua lom maen the previous prequelnya cuman kalo dari baca2 sih beda engine, yg Divine Divinity itu real time action RPG, CMIIW. kalo yg ini RPG turnbased model baldur's gate.

Yes, it's an hack and slash RPG like Diablo.
Emang beda kalo di liat dr game play-nya ama yg ini (turn based). Tp mungkin tema dan universenya yg sama.
Personally g lebih prefer turn based euro style RPG like Baldur's Gate sih, the best RPG ever.
Tp ya itu, speknya blm jelas... kl high spec bisa mampus.

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 2:57 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
agreed... baldur's gate the best turnbased RPG ever.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Divinity: Original Sin
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 4:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
rbayu2 wrote:
well kalo cuman worry doesn't change anything bro, diback donk makanya :)

make sense sih kalo video games company using KS. mungkin mereka ga mau pusing ga balik modal karna piracy.


pengennya si ngeback. cuman koq rada fishy ya.. jadinya kayak make KS buat ajang preorder. soalnya dulu ga ada kabar klo mereka kesulitan nyari publisher/modal buat bikin. atau mungkin gw salah inget...

anyway, gw serahkan ke gamer2 laen deh. ntar pas keluar di steam baru gw lemparin duit


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum