Indoboardgames.com
 
It is currently Sun Sep 23, 2018 9:18 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 3:12 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
Iseng2 melihat thread ini lagi:

http://www.indoboardgames.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=384

Dipikir2 menyenangkan juga, kenapa ya kok dulu berhenti?

http://www.indoboardgames.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=384&start=170

Ups! Ternyata giliranku tapi lupa lanjutin :pentung:. Kenapa ya dulu bisa lupa.... anyway, here's the resurrect time!

RULES

1. Jawab dari game manakah potongan rule itu berada.
2. Bila dalam 1 hari ga ada yg bisa jawab, kasih tambahan clue.
3. Clue bisa berupa potongan rule lagi, ato info lainnya dari game tsb (seperti tema, designer, tahun pembuatan, dsb)
4. Jika udah 3 clue ga bisa dijawab (berarti tambahan 2 clue), kasi semua cluenya yang memungkinkan untuk ditebak.
5. Kalo udah semua clue itu ditebak masi belum bisa, ya udah, buka aja nama gamenya, dan bikin soal baru.
6. Jika udah menjawab, kasi waktu buat diconfirm, kecuali udah super yakin bener. (It's just for fun afterall :lol:)
7. Yang ngasi soal harap memberi waktu ngecek thread ini periodik minimal hingga 4 hari (dibuka nama gamenya), biar thread ini terus jalan.
8. Yang udah jawab jgn lupa bikin soal baru (jgn kaya aku! :pentung:)

TIP

Kalo bisa kasih rule yg menurutmu kalimatnya lucu/menarik/awesome yang jg ada kemungkinan membuat orang jd tertarik sama gamenya. Jgn terlalu obsecure jg, kan ini bisa jadi potential racun :twisted:

Alright, here's the question, yang gampang2 dulu:

Quote:
The winner is the player who has scored the highest number of points at the end of
the race. Players score points by killing pedestrians, damaging opponents and crossing
the finish line in first, second, or third place.

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 3:29 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
err... Road Kill Rally :)

suggestion mot... pada waktu kasih bits of rules, tulis dengan kata2 sendiri jangan copas dari actual rulebook. karna tadi gua search di google keluar Road Kill Rally :lol: :lol: :lol:

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 3:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
rbayu2 wrote:
err... Road Kill Rally :)

suggestion mot... pada waktu kasih bits of rules, tulis dengan kata2 sendiri jangan copas dari actual rulebook. karna tadi gua search di google keluar Road Kill Rally :lol: :lol: :lol:


Wew, jangan curang dunk :lol:. Bener sih.

Lha rick, kalo dari kata2 sendiri kan susah nebaknya, namanya juga rule quote. Kan justru harus ada di rulebooknya sendiri :).

Anyway... lanjuuut...

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 3:46 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
oom google emang paling pinter sedunia :rg_thumb:

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 3:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
untung ga ada hadiah nya nehhh
bisa2 s ricky mlulu yg menang :hammer: :hammer:

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 4:25 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
ok here it goes:

Quote:
Starting from the start player and proceeding in clockwise order each player
places one buyer on the market either on top of an unoccupied tile or on an unoccupied
number in the passage ways. The player has to pay to the bank 2 cash if he placed his
cylinders on top of a tile, or the amount of cash depicted on the location in the passage
way.


sudah ditest, kali ini oom google ga tembus wkakkaka... tapi gua guaranteed ini word by word dari rulebook dan ini game ga asing kok, ada beberapa disini yang punya.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 5:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 9:55 am
Posts: 3212
Location: Jakarta Selatan
rbayu2 wrote:
ok here it goes:

Quote:
Starting from the start player and proceeding in clockwise order each player
places one buyer on the market either on top of an unoccupied tile or on an unoccupied
number in the passage ways. The player has to pay to the bank 2 cash if he placed his
cylinders on top of a tile, or the amount of cash depicted on the location in the passage
way.


sudah ditest, kali ini oom google ga tembus wkakkaka... tapi gua guaranteed ini word by word dari rulebook dan ini game ga asing kok, ada beberapa disini yang punya.


Ugh.. this is hard. I can't recall a game that consists both market and passageways, and involving worker placement to boot!

Aku dah pernah maen belum rick?

_________________
By the darkness I was laid, by the blood I am raised.

THE OUTPOST Board Game Price List

BGG Profile | Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 5:24 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
belom mot. gua juga lom pernah, hehe... but the game was so close to me once hehe...
tapi udah ada yang pernah maen di sini...

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Wed Jul 21, 2010 8:03 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2008 9:24 am
Posts: 3750
Location: Batam, Indonesia
gw dah pernah maen ... HERMAGOR :D

_________________
Say NO to Counterfeit, Fake, Pirated Boardgames! Buy Original!!

Image BGG Silver Boardgame Collector [Profile | Collection] - 287 titles
Adult Fans of LEGO [Set Collection] - 19 sets

Lapak Original Boardgames, Toys, Lego:
Image Image Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guess the Rule! 2nd Season!!
PostPosted: Wed Jul 21, 2010 8:06 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
yak 100 untuk dede hahahaha....

bener kan gua bilang udah ada yang punya di sini, dede n karno, n gua dulu juga pernah punya game ini :lol:

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum