Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Jun 22, 2018 6:24 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 10:45 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Ada yang tau tentang game ini? Well it's on KS right now.
http://www.kickstarter.com/projects/dic ... ref=search

Disini disediain file pnp-nya buat yang mau coba dan ngerasain game play-nya. Lengkap dengan semua kartunya, hanya score board-nya yang missing / tidak tersedia. But you can complement the scoring with pen and paper or custom score board. 1-50 points track should do the trick.
And again, I made the pnp with slight changes on the card size and layout.
So, here it is...

Image

60 Guest Cards
Image

27 Belle Cards
Image

Guest Card Back
Image

Only the score board left and I already ask them about it.
It's a nice looking filler and it has some potential with advance mode that has got something to do with the symbol set on the top right corner of the Guest Cards.

:top:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 10:47 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
hmmm sempet thinking about backing tapi setelah di pertimbangkan this game is too 'chick flick' for me hahaha

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 10:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
perapera wrote:
hmmm sempet thinking about backing tapi setelah di pertimbangkan this game is too 'chick flick' for me hahaha

What????? G kira ini masuk ke kategori yg sama seperti Tanto Cuore atau Tentacle Bento! There are Chicks.... right? With somewhat lustly names?! Sikaaaat VaN!!! :ngakak:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 10:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
Coba dijajal dulu kris kira2 gmn,kalo oke lgs pledge nih

Send from my Xperia Z using tapatalk 4

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 11:09 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
vardamir wrote:
perapera wrote:
hmmm sempet thinking about backing tapi setelah di pertimbangkan this game is too 'chick flick' for me hahaha

What????? G kira ini masuk ke kategori yg sama seperti Tanto Cuore atau Tentacle Bento! There are Chicks.... right? With somewhat lustly names?! Sikaaaat VaN!!! :ngakak:

kurang "terbuka" chicksnya makanya si ivan ga mau :siul:

eniwei, nice pnp :jempolup:

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 11:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
dniel wrote:
vardamir wrote:
perapera wrote:
hmmm sempet thinking about backing tapi setelah di pertimbangkan this game is too 'chick flick' for me hahaha

What????? G kira ini masuk ke kategori yg sama seperti Tanto Cuore atau Tentacle Bento! There are Chicks.... right? With somewhat lustly names?! Sikaaaat VaN!!! :ngakak:

kurang "terbuka" chicksnya makanya si ivan ga mau :siul:

eniwei, nice pnp :jempolup:


Lah, bukannya ini uda cukup terbuka? Dibaca dulu dong rulesnya...
Ini semua guest-nya uda terbuka semua kok in play (alias face up) :ngakak:

@Kin2: well, simple game sih. Set collection dan take cards-nya mirip mekanik ikan-nya di If Wishes Were Fishes.
Kmrn uda coba 1 game with 4 players (marcel, mpruel, g dan Jopy).
Mungkin mereka bisa kasih testimoni. :)

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 3:11 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 26, 2012 11:53 am
Posts: 327
Bagus gamenya kin, betul hanya set collection saja, dan ada mekanik ganggu orangnya..
Menurut gw gamenya terlalu simple banget, hanya gitu2 aja, lebih simple dari Love Letter malahan LOL..
But maybe i will pledge, because of the funny guests names.. anyway its kickstarter, jadi banyak bonusnya drpd nanti nyesel maunya pas retail doang.. SIKATTTTTTTT

_________________
ceL's BG collection

Empower People, Inspire Lives


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 4:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
vardamir wrote:
perapera wrote:
hmmm sempet thinking about backing tapi setelah di pertimbangkan this game is too 'chick flick' for me hahaha

What????? G kira ini masuk ke kategori yg sama seperti Tanto Cuore atau Tentacle Bento! There are Chicks.... right? With somewhat lustly names?! Sikaaaat VaN!!! :ngakak:


whaat? gak lahh, me no need fancy schmansy games, ini kategorinya dah kayak pret o porter haha

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Belle of The Ball
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 5:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
base game sangat simple (utk ukuran adult) tapi kalau dimainkan dengan anak 8-10 tahun (which I believe the main target, since the game designer Daniel Solis previously made children games) cukup menantang buat mereka. Dan membaca namanya bisa memancing anak2 tertawa

Mungkin untuk adult perlu main advance game, yg belum bisa dijelaskan (memakai ikon tambahan) karena rule-nya memang belum keluar

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum