Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jul 23, 2018 10:52 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: army list....
PostPosted: Mon Apr 26, 2010 1:47 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 23, 2009 12:49 pm
Posts: 134
@elesar

menang kemaren ? sayangnya CIB is Str 3, while in WH40k, a "normal" toughness is 4 CIB needs a 5 to wound, but u're agains IG yesterday, jadi CIB is good :P

ada cara bikin steathsuits bs 4 koq, kasi targeting array, dan i'd prefer to flank rather than deepstrike, jadi bisa catch off guard flank musuh infantry yang lemah dengan burst cannon atau ada armored vehicle yang nganggur dengan fusion

just a suggestion:

read more about markerlights, it's Tau's uniqueness, and a powerful item in the "capable" hands. That's why Tau Pathfinders are prime target in tourneys :geek:

_________________
http://www.ballisticbattlegrounds.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: army list....
PostPosted: Mon Apr 26, 2010 2:32 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
Glad you had fun ellesar, gak bohong bhw 40k best selling tabletop wargamenya GW hehehe

eh, sorry ya gue cabut lebih awal kemarin, pengen juga tuh nyoba tau selain si abun, dia dah bagus armynya bawa railgun satu aja dah cukup bikin pusing

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: army list....
PostPosted: Mon Apr 26, 2010 4:02 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
folca wrote:
Glad you had fun ellesar, gak bohong bhw 40k best selling tabletop wargamenya GW hehehe

eh, sorry ya gue cabut lebih awal kemarin, pengen juga tuh nyoba tau selain si abun, dia dah bagus armynya bawa railgun satu aja dah cukup bikin pusing


Wah jangan kk folca... ampoeeennnn... :lol:
Ayok kk, ntar gw klo gw sempet mau mampir lg gw telpon2 dulu dech. Pengen nyari ribut pake Skorne gw juga neh..

@Ray: Kemaren sih ga bisa diitung menang-kalah lha boss, masih ngetest2, si Kai juga bawa pasukan + gaya maen-nya campur-aduk supaya bisa ngajarin macem2 mekanik..

Next time mau coba bawa Hammerhead ah..

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum