Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jul 23, 2018 10:42 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Painting Leman Russ
PostPosted: Sun May 30, 2010 2:57 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 26, 2008 10:34 pm
Posts: 386
Butuh painting advice nih dari para sesepuh :)
Pengen ngecat Leman Russ pake color scheme ini:
Image
Bigger Pic: http://blog.al.com/techcetera/2008/12/valk%20tank.JPG

Kira2 butuh cat yg warna apa aja ya(Citadel Paint)
Dan kalau misalnya pake cat Panzer Acesnya Vallejo kira2 warna yg mana aja ya?
Ini daftar warnanya Vallejo Panzer Aces: http://www.acrylicosvallejo.com/pdf_web/CC077_rev03.pdf

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Painting Leman Russ
PostPosted: Sun May 30, 2010 6:36 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Standard shades of white... astronomican grey (foundation) sama skull white (plus any grey in between kl perlu); shades of blue grey... fenris grey (foundation), shadow grey, highlight space wolf grey... Feeling gw sih kalo mau secerah gambar itu pake primer putih (oh, the horror!), ato bakal butuh campur dgn putih biar lebih terang :lol: tp tunggu komen sesepuh dulu deh :)

Kalo panzer acesnya... wadhuh... putihnya ya 70.344/70.313... mungkin blue greys nya 70.325 sama 70.329.

Knp gak pake vallejo game color aja xan? Kan duplikat dari citadel tuh.

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum