Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Sep 26, 2018 7:49 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
 Post subject: Re: WaRHaMMeR FaNTaSY ShowCase
PostPosted: Sun Aug 08, 2010 9:56 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
wew, kenapa dicat ulang kk?

bikin kayak butcher2 kemarin kk, warna kulit boleh gelap tapi krn celemeknya terang jadi bagussssssssss bgt krn ada kontras

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WaRHaMMeR FaNTaSY ShowCase
PostPosted: Sun Aug 08, 2010 10:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 16, 2009 3:43 pm
Posts: 41
folca wrote:
Baru kelar tadi malem, skaven screaming bell dan stormvermin yang lagi mendorongnya

again, di minta sama client untuk dibikinin mini diorama, gue pikir dari pada satu per satu, gue gabung, eh, mayan juga hasilnya :oops:

Image

Image

sorry kalo fotonya terlalu terang, pake camera baru, masi cupu settingan ahahahaha


Mantap nih bro folca :rg_thumb: , kata leo folca selain jago ngecat jago juga maenya huahua,kpn2 kita maen yuuu :gun_bandana:

_________________
WATCH AND LEARN

My Legacy


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WaRHaMMeR FaNTaSY ShowCase
PostPosted: Sun Aug 08, 2010 12:00 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
halah... leo lo percaya... :lol:

tapi kalo ajakan main sih, AYUK!

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WaRHaMMeR FaNTaSY ShowCase
PostPosted: Sun Aug 08, 2010 11:54 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 09, 2008 7:42 am
Posts: 411
folca wrote:
wew, kenapa dicat ulang kk?

bikin kayak butcher2 kemarin kk, warna kulit boleh gelap tapi krn celemeknya terang jadi bagussssssssss bgt krn ada kontras


hmm... jadi bagian kain2nya diterangin aja yah kk folca...
ok2 nanti saya coba...
tq masukannya..

_________________
Arguing with a fool is like wrestling a pig in the mud. Eventually you realize the pig is enjoying it. — Gay N. Drehr


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum