Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Jun 22, 2018 7:55 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Mordheim!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 12:13 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
Copy Pasted from Alvin's post on another forum: :twisted:

"Ok folks,
So there's a talk about reviving the legendary game but I'm the kind of guy that act more and speak less, that's how I roll baby

So, me and some guys at arteri has decided to give Mordheim a go.
We are starting the campaign soon, so please feel free to register yourself here.

For those that are clueless about what Mordheim is, you can Google it! Since I'm a nice fellow, I'll provide you lazy asses with the link.
http://www.mylivingtimes.com/Mordheim/Mordheim.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Mordheim

Rules for the game can be downloaded for FREE from GW website.
http://www.games-workshop.com/gws/conte ... Id=5300009

At the moment, you're free to fom your own warband to join the campaign, just be sure that your warband is listed as official warband by GW.
The lists of the official warbands can be found here:
http://www.mordheimer.com/warbands/official.htm

Happy hunting folks.

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 12:14 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
the official warbands :
Averland Mercenaries
Beastmen Raiders
Carnival of Chaos
Cult of the Possessed
Dwarf Treasure Hunters
Kislevite Warband
Marienburg Mercenaries
Middenheim Mercenaries
Orcs & Goblins Hordes
Ostander Mercenaries
Reikland Mercenaries
Sisters of Sigmar
Skaven Warband
Undead
Witch Hunters

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 12:30 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
intinya nih game tetep tabletop, setting sebuah kota yg barusan aja kena hajar meteor.

Kita bikin yg namanya Warband; a group of adventurers/mercenaries yang tinggal dikota itu dan mengadu nasib dgn mencari pecahan2 meteor itu (warpstone) untuk dijual dan jadi kaya.. mirip2 kegilaan emas di amrik jaman koboi

All you need to play adalah sebuah warband, mentok2 15 model doang. Anak buah lo ini bisa naik level, bisa tambahh jago or bisa juga tambah cupu, tergantung nasib dia waktu adventure

Gamenya seru, nge set warband bisa lama (kayak RPG aja) dan mainnya juga gak asal tembak tapi bener2 kayak main game console ehehehe.. with better looking minis!

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 3:21 am 
Offline

Joined: Mon Dec 29, 2008 3:05 am
Posts: 80
my Orc and Goblins horde is ready to rumble! in fact, i just played a match today against The Possesed and score a win, although with heavy casualties on my side :punk:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Sun Jun 07, 2009 9:45 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
wah, mordhiem dah jalan and what a ride it's been!

Untuk Warband gue; Steffon's Gentlemen Killers :D member gue dah mulai keliatan jago2 or at least dah mulai ada ciri2 masing2

Contoh si deiter "blindeye" Kaufman; seorang champion warband gue.
Dia ampir tiap battle kena out of action!
Kalo gak kena digaruk beruang (!) atau digebukin rame2 sama satu pasukan Skinks, atau kena tembak dari jarak super jauh (tapi roll super hoki), Yes.. Deiter selalu Out of Action :lol: tapi al hasil; dia sekarang Immune to Fear (dah dihajar beruang trus lawan manusia biasa sih.. biasa lah!) dan karena battle terakhir kena disiksa Skinks, mukanya penuh dgn baret2 sehingga dia Cause Fear :twisted: tapi juga kehilangan salah satu matanya (-1 Ballistic Skill :cry: )
atau
Si Hans "Quick" Bartomus; seorang Youngblood yang telah berubah jadi monster di close combat. Dia biasanya jagain belakangnya Steffon dan sekarang sudah punya skill "Lightning reflexes" (selalu nyerang sesuai Initiative, even kalo kena charge) trus unya juga COmbat Master (attack nambah sesuai jumlah musuh dia) serta saking seringnya berantem, dia dah tambah kuat (+1 str) :twisted:

Oh yes, my warband dah keliatan bentuknya and damn, I love this game.. seru abis!
kayak main RPG/strategy di console... bisa naik level segala ahahahaha

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Mon Jun 08, 2009 9:06 am 
Offline

Joined: Mon Dec 29, 2008 3:05 am
Posts: 80
damn it! Bragg the Nimble (the Big 'Un with Side Step skill) can no longer brag about it.... he got killed by those pesky lizardmen :hammer:

while Trogg got thrown into the pit, and barely escaped and lost all of his equipment :amazed:

So now my warband consist of Gitsnik the Meek (the Captain), Gotluk (the Shaman), Trogg (Big 'Un hero), Tammux (the new Big 'Un hero), 3 Orc Boys henchmen, 3 Legoblin henchmen and Vikker (the Warlock)

WAAAAAAAAGGGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Mon Jun 08, 2009 9:51 am 
Offline

Joined: Tue Dec 09, 2008 7:42 am
Posts: 411
waduh... apalagi ini??
maennya pake meteran juga???
figurenya???

_________________
Arguing with a fool is like wrestling a pig in the mud. Eventually you realize the pig is enjoying it. — Gay N. Drehr


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Mon Jun 08, 2009 9:55 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
main warhammer kk, tapi dgn jumlah model (mentok) 15 doang.. jadi intinya lo bikin gang trus adu ama gang yg lain. Anak2 buah lo bisa naik level dan jadi makin jago, equip masing2 anak buah juga lo harus pikirin, mau bikin tukang gebuk? tukang nembak? atau tank?

Gamenya seru koq kk, mirip2 warmachine mainnya ehehehe

Model/figure yg mau dipake terserah asal representative aja, kalo elf ya elf jgn pake ogre proxy :rifle:

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Mon Jun 08, 2009 10:52 am 
Offline

Joined: Mon Dec 29, 2008 3:05 am
Posts: 80
@mokican : Mordheim adlh variant dr Warhammer Fantasy Battle, formatnya adalah perang antar warband/ gang di kota Mordheim jadi skala perangnya lebih kecil. tiap warband paling max. 15 orang, dan jalannya skirmish kayak 40k. trus tiap model bisa dapet exp. dan naek level.... pokoknya seru deh kk!

ps: game ini cocok dimaenin di Gamer's Ground karena praktis, gampang, cepat dan murah meriah :punk: :punk:

ini skrinsut game kemaren, Orcs vs Reiklanders:
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mordheim!
PostPosted: Mon Jun 08, 2009 11:17 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
ooo nice pic!

jadi semangat bikin terrain mordheim!

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum