Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Jul 17, 2018 2:53 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 10:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
Guys, check this out:
https://www.malefic.jp/find/PIP0909N

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 10:37 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
....gila....jelek2 banget....parah....kaya nyasar dari game laen...
paint nya juga putih mengkilap gitu kaya mobil di showroom...

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 10:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
kohee wrote:
....gila....jelek2 banget....parah....kaya nyasar dari game laen...
paint nya juga putih mengkilap gitu kaya mobil di showroom...


What? I thought they are nice. Cuma memang beda sama gaya faction-faction WM yang original sih, cuma memang cocok sama fluff-nya yang bilang kalo mereka bener2 udah mutus hubungan dalam bentuk apapun dengan dunia manusia dalam waktu yang sangat lama. Jadi ga heran kalo teknologi mereka beda jauh, ga pake steamjacks.

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Thu Jun 04, 2009 11:18 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
hmmm, Myrmidon koq ada 3 tipe ya? apakah berarti satu box kit lo bisa bikin 3 macem? (satu tetep tapi bisa di custom jadi 3 macem) kalo iya berarti pasti ada bits yang tersisa! yay!

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Fri Jun 05, 2009 12:59 am 
Offline

Joined: Tue May 12, 2009 10:20 am
Posts: 24
..... mungkin aja satu box bisa jadi 3.... kayanya ini plastik campur metal deh......


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Fri Jun 05, 2009 8:28 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
Hmm, walaupun model`nya gw ngga seberapa demen.. tp yg ditunggu stats`nya ahhh, kalo dibikin imba bisa bikin jadi demen jg... :lol: :lol: :lol:

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Fri Jun 05, 2009 8:36 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
kok gua gak bisa akses ya? forbidden

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Fri Jun 05, 2009 8:40 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
rbayu2 wrote:
kok gua gak bisa akses ya? forbidden

Cek yg disini jg ada pic`nya lebih jelas jg bro...

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Fri Jun 05, 2009 8:58 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
wahhh, menurut gua juga lumayan keren. kayak modern design bulet2 gitu, kalo khador kan masih blocky2 gitu. yang jelas ini ngirit cat ya warnanya rada monochrome :lol:

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Warmachine & Hordes models: Retribution Models!!!
PostPosted: Fri Jun 05, 2009 9:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Jacknya keren kok, cukup beda dari yang laen, tapi seragam.

Cuma warcasternya.. ampun.... yang cowok culun, yang cewek posenya statis, leher kepanjangen.

Rasanya masalahnya sih di paint schemenya :hammer:

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum