Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Sep 19, 2018 2:34 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 12:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 26, 2008 10:34 pm
Posts: 386
bahbahbahbahbahbahbah, Legion dinerf abis2an...
Absylonia jadi tempe serangannya...

Nephi soldier jadi ga punya glide...

Typhon kehilangan 360 degree view...walau dmg gigitannya dinaekin sih.

Raptors jadi sampah, weapon specialization ilang(claymore jadi useless), panahnya ada poison tapi cuma ke living models...

Well...saatnya review ulang army list...

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 12:16 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
Hahaha, sudah cukup berarti waktunya untuk mengabuse ke`imba`an legion...

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 1:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
Thank God this is not final, TIME TO RANT!! :ngoceh:

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 3:25 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 23, 2009 12:49 pm
Posts: 134
mwahahaha...ayo ayo cepet di donlot dan pelajarin...biar gw bisa maen MK2 juga lawan hordes loe pada :P

_________________
http://www.ballisticbattlegrounds.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 4:47 am 
Offline

Joined: Mon Dec 29, 2008 3:05 am
Posts: 80
wewww... udah Mk.II aje... dan eThagrosh gue masih tidur di dalem boxnya :amazed:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 6:49 am 
Offline

Joined: Tue Dec 09, 2008 7:42 am
Posts: 411
jesterking wrote:
wewww... udah Mk.II aje... dan eThagrosh gue masih tidur di dalem boxnya :amazed:


Sini kk, ke gg...
Banyak yg mau belajar ngecat nih...

_________________
Arguing with a fool is like wrestling a pig in the mud. Eventually you realize the pig is enjoying it. — Gay N. Drehr


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 8:13 am 
Offline

Joined: Thu Oct 29, 2009 11:06 am
Posts: 40
Gua lumayan puas dengan upgrade trollbloods. Naiknya fair menurut gua, ga gila2 amat, dan yang emang perlu di nerf (a.k.a champions) emang kena rebalancing. I mean for gods sakes, benda dengan arm 17, 8/10 wound AND tough itu ga seharusnya bisa sampe def 16!

Favourite changes

Troll
-pMadrak became superbuffer dengan surefoot as upkeep, and eMadrak becomes uber beatstick dengan upkeep spells yang bikin all attack dia dan orang yang di sebelah dia jadi boosted 0_0

-Hoarluck dari sampah jadi calandra level toolbox. eHoarluck punya full throttle buat 1 beast! 0_0 you know how scary all boosted attacks/free charge is when you put it on a DIRE TROLL MAULER instead of a puny soft hitting centurion?! thats EIGHT count em baby, EIGHT fully boosted ps 18 attack!

-Axer dapet reach. Mat 6 (boost/buffable) with an area attack and a ps that is on par with heavy beasts.

Circle
-Argus jadi baguuus :D Animusnya versatile, dan yang paling ok, dopplerbark bener2 ngedebuff musuh, ngebuat def jadi 7

-Baldur has reach (jovans rant is heard by pp :P)

-Feral Warpwolf (dulu namanya cuma warpwolf) becomes a beatstick, which it should have been. Dari dulu gua ngerasa tabokan warpwolf itu ga sesangar tampangnya. Walo combo attacknya ilang, dia dapet an extra bite attack, dan PSnya naik 1.

Skorne
-pMorghoul dapet riposte :P Infantry jauh jauh deh dari dia.

-Extoller ga ignore impassable terrain buat nembak (ignore forest sama fog kalo ga sala)


Legion
-Raek and Teraph jadi bagusan. Teraph dapet AD, Raek dapet pathfinder

-Rhyas always decap (no longer crit) tapi ga dapet weapon master

-Seraph jadi heavy, with matching points (HUAHAHAHA)

-Flight kena freestrike (HUAHAHAHA)


So bagi circle players, enjoy your new hitting power. To all Skorne players, err..keep it up. To all legion players, welcome to the game, now you play with the same rules we do :P

To all Trollbloods, time for some Axe to Face brother! :punk:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 11:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
@Kai:

Iya nih, Extoller jadi cuma kasi Eyeless Sight aja, ga kaya dulu dia bisa kasi Ghost Sight. Well, for 2 pts musti coba dulu masih worth atau ngga untuk diturunin ke lapangan..

pMorghoul dapet buff yang lumayan berguna, dia itung2 bisa dapet Fury 6 karena ada Maltreatment sekarang. Sayang Unrelenting diganti, kinda love that spell..

Hexeris got a HUGE amount of nerf, he's Skorne's weakest now IMHO. Death March dibikin expire setelah 1 orang mati dan menyerang. Deathbringer diganti jadi spell yang belum ketauan efektif-nya..

Makeda is pretty much the same..

Mordikaar's spirit in amber diganti jadi revive, jadi bisa ngidupin unit yang mati secara permanen, nice..

Cathrapract Cterati got some nice changes, P+S turun 1 point, ga ada Brutal Charge lagi, tapi dapet Weapon Master. :lol: And they are 8 dmg units now, WOW..

Xerxis is our new Butcher, Feat dia ga usah charging lagi buat dapet additional damage die, all attacks got them. And he got Reach!!

Cyclops Brute is becoming the ultimate bodyguard, dia dapet ability buat intercept tembakan ke model lain..

Molik loses Guided Strike, damn! Tapi sekarang Fate Ward juga prevent charge attacks to gain boosted die. Karena charging damage roll di MK2 dianggap auto-boosted, sedangkan di MK1 itu additional die..

Titan Gladiator dan Titan Cannoneer each got a new attack using their tusks, but else are pretty much the same..

Ferox is nerfed badly, they lose 1 weapon, which is the cat's bite. Lose Brutal Charge. Lose 3 dmg points, mereka jadi 5 dmg troops. Can't jump before moving. Etc2..

Rhadeim also nerfed, he lose Unpredictable Movement and no longer give the other Ferox Evasion. (Well, reconsider jadi/ga beli Rhadeim deh, no more jumping-and-prancing cats on the table). The Armor Piercing diubah jadi special attack sih, jadi ga usa charging lagi..

Ancestral Guardian loses Weapon Master, but he's more versatile now. Karena ga usa pake soul lagi buat charging..

Basilisk Drake and Basilisk Krea are almost completely changed. Drake's animus is now giving Bushwack, and Krea's abilities are nerfed to the point where I dunno why I should bring her anymore.. :P

Rhinodon is also badly nerfed, loses horn and its armor piercing (WHAT?!?!?), and its animus is junk now. Tapi tangan-nya dijadiin open hand sih..

Overall I'm OK with the changes, but I really dissapointed with the changes they made to Ferox, Hexeris, Krea, and Rhinodon. Skorne, in my opinion, got more nerf than buffs this time..

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 11:57 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
Godfang wrote:
To all legion players, welcome to the game, now you play with the same rules we do :P


Holy Sh*t, couldn't agree more man! :lol:

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MK II
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 12:09 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
@daniel: mendingan di nerf unit`nya atau dipaksa baca ulang rulebook bro? ngapalin rule2 yg sebelom`nya di ignore... wakkakakakaka....

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum