Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Sep 26, 2018 6:25 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Warmachine Mk II Field Test
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 12:33 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
iya nih, khador juga di nerf abis, apalagi yg namanya Butcher.

Nanti pas mk.II si butcher dah gak bisa bunuh 2 warjack/beast sekali pukul.. harus dibantu teman2nya krn focus pasti kepake buat Warmonger (itu loh, spell imba yg sekali pake focus semua serangan boosted)...

eh, berlaku untuk si butcher juga ya? wek! gak jadi deh, tambah jago si om botak! ahahahahaha

Makan nih LOLA!!!!!!!!!

akhirnya butcher jadi playable

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Warmachine Mk II Field Test
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 1:11 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
folca wrote:
Nanti pas mk.II si butcher dah gak bisa bunuh 2 warjack/beast sekali pukul.. harus dibantu teman2nya krn focus pasti kepake buat Warmonger (itu loh, spell imba yg sekali pake focus semua serangan boosted)...


WTF?!?!!?!? :ngoceh: :ngoceh: :ngoceh: :ngoceh:

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Warmachine Mk II Field Test
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 9:18 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
@folca : wakakakak ... itu lola makin tajem aja buat cincang2 beasts ... yg laen rata2 roll paling banyak 4d6 eh dia 6d6 ... gimana ngga lecet ... :lol: :lol:

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum