Indoboardgames.com
 
It is currently Sat Jul 21, 2018 10:31 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 360 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next
Author Message
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Sun Aug 01, 2010 10:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Good ol' GW lah :lol: udah jadi 1 ... busuk tapi wakakak... besok ato lusa gw post...

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Thu Aug 05, 2010 4:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
:censored:

Image

udah kalap gua... ga peduli cat ketebelen... HAJAR!!!

WIP 90%...

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Thu Aug 05, 2010 6:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 14, 2008 3:52 pm
Posts: 137
Location: Bandung
Lumayan ah. O_oa walau emang ketebelan sih, tapi masih ok :D

Cuma ada satu masalah: PanO. *siap2in senjata* we're the emperor's sons (daughters) of b*tches will destroy his enemies! Long Live Yu Jing! :D

_________________
Golden Rules in Gaming: Don't be a jerk :)

My Favorite Game Right Now
My Favorite Website
My Favorite Online Tools
My Showcase


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Thu Aug 05, 2010 10:05 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
hmmm, true, sedikit ketebalan but still very much ok! modelnya masi jelas bgt and... PANO!! yeah! :punk:

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 8:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 14, 2008 3:52 pm
Posts: 137
Location: Bandung
Justru itu. PanO! :nono: *preparing Heavy Machine Gun*

:P

_________________
Golden Rules in Gaming: Don't be a jerk :)

My Favorite Game Right Now
My Favorite Website
My Favorite Online Tools
My Showcase


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 10:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Frustasi gw ama kuping nya wakakakakakak....

Hmm, we have no need for a faction whose monks can't walk normally or protect their crotch with common sense :twisted:

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 10:30 am 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
eh? knp kupingnya? baik2 aja tuh kayaknya

paling tinggal pentolannya di kasi merah2 dikit, kalo bisa bikin matanya, pentolan itu pasti bisalah

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 10:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Pentolannya itu emang harusnya merah. Cuma itu kuping copot 3 kali (dan kuping 1 nya copot 1 kali), dan pas berusaha ngelem lagi, cat nya chipped. Jd mesti item lg, abubiru lagi, zzzzzz arrgh...

Btw, foundation paintnya GW itu rada menggelap ya kalo udah 1 ato 2 hari. Jadi repot kalo mo 'nambal'. Keliatan cat baru dan cat lama, jadi ragu2 gara2 ga tau pasti bakal menggelap juga apa nggak warnanya. Keliatan tuh di bagian deket pangkal kuping.

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 11:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 14, 2008 3:52 pm
Posts: 137
Location: Bandung
Kalau saya sih, misalnya segitu errornya lemnya, biasanya dicelup thinner dulu, trus dibersihkan, trus di lem (redo from start). 1st day lem dan nunggu kering lalu di-undercoat, 2nd day baru di-cat lagi. O_oa

_________________
Golden Rules in Gaming: Don't be a jerk :)

My Favorite Game Right Now
My Favorite Website
My Favorite Online Tools
My Showcase


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Infinity
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 12:04 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 03, 2008 3:19 pm
Posts: 690
cat foundation GW emang lebih gelap, yang harus diperhatikan adl bhw dia ada unsur "penggelap" nya didlm cat nya sendiri. Kalo lo buka botolnya and liat kedalam, pasti ada kayak bercak2 itemnya, itu yg bikin gelap warnanya, nah kalo pas lo ambil cat kena unsur gelap itu, warnanya jadi lebih gelap...

itu pengalaman gue

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former." - Albert Einstein


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 360 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum