Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Sep 24, 2018 6:50 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 10:30 am 
Offline

Joined: Tue Apr 05, 2011 7:15 am
Posts: 14
uda saatnya hijrah ke tabletop era lain ya :D

_________________
"u know what they say... some people don't put themselves on right spot"
"Only a kindergarten bully would try to claim other people stuff as their own (oh in other word, little thieves)"
"Power and money is just temporary things, especially those that came from daddy's pocket"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 2:41 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Hahaha nggak juga sih, rick. Sebenernya preferred game system masih tetep board game karena kepraktisannya. Tapi kemaren liat-liat di luar scope aja rick. Ternyata di luar mainstream games, banyak banget miniatur independen yang menarik, sama rules nya juga beragam. Apalagi sci-fi 15mm... bener2 lagi populer dengan macem2 kendaraan yang keren2. Aku juga lagi ngincer sci-fi yang seri ini untuk post-apocalyptic gaming (ala Fallout).

Harganya terpaut sangat jauh sama minis mainstream 28mm. Per orang jatuhnya sekitar 6k, dan untuk kendaraan sekitar 100k. Siapa yang gak ngiler liat minis2 sekeren ini :D Emang ukurannya lebih kecil. Tapi karena ukurannya lebih kecil, battlefieldnya bisa lebih luas! Nyimpen terrain pun gak repot karena lebih kecil.

Image
Image
Image

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 2:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
GILAAA.. Om Sevej ini minis-nya keren banget, itu modified-humvee-nya berasa riil..

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 3:15 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Wah itu bukan minis saya, tapi saya baru rencana beli. Banyak kok minis independen sci-fi/near future yang keren-keren begitu :D

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 5:14 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 05, 2011 7:15 am
Posts: 14
gak mo kalah juga

Image

the irregular

Image

vs the regulars (oh shit, they brought the damn tank!)

Image

and a giant table to cover modern warfare era games (in this case libyan rebels vs moammar khadafi african mercs)

Model yg terliat :
infantry (ALL) : Rhmodels.com/liberation miniatures
Cars and civilian vehicles : matchbox and hotwheels
T72 tank : Dragon model
Terrain : bikin sendiri :p

@minis sci fi di atas :
ahh itu supersoldiernya dari rebelminis.com
humvee dari dragon plastic (upgradenya gw gak tau)
big robo, don't know :p

_________________
"u know what they say... some people don't put themselves on right spot"
"Only a kindergarten bully would try to claim other people stuff as their own (oh in other word, little thieves)"
"Power and money is just temporary things, especially those that came from daddy's pocket"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sun Oct 09, 2011 5:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
@bro revan1981: waduh, bisa berjam-jam memandang diorama dan minis2inya.. Manteb banget.. Btw ini rules of play-nya menggunakan mekanik seperti DBA atau yang lain?

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sun Oct 09, 2011 10:47 am 
Offline

Joined: Tue Apr 05, 2011 7:15 am
Posts: 14
@dahusband
ummm bukan diorama sih itu :p itu lagi main tabletop games era modern. Yg di gambar itu pake rule force on force (www.ambushalleygames.com). Gw uda pegang bukunya cuma mininya blum jadi :p

_________________
"u know what they say... some people don't put themselves on right spot"
"Only a kindergarten bully would try to claim other people stuff as their own (oh in other word, little thieves)"
"Power and money is just temporary things, especially those that came from daddy's pocket"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sun Oct 09, 2011 3:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
Sampe lupa kalo ini tabletop games, hehe.. Yang jelas keren, tapi ngecat-nya pasti rumit dan butuh banyak kesabaran ketelitian, salut deh..

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sun Oct 09, 2011 8:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Itu semua dari rebel minis kok. Gue malah lagi tertarik rules nya ambush alley yang sci-fi... barusan keluar Tomorrow's War. Cuma rasanya gak begitu cocok buat post-apoc gaming a la Fallout 3. Itu bikin meja di rumah? Apakah minis sisa2 battlefield evo?

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 10mm Hordes of the Things Army
PostPosted: Sun Oct 09, 2011 8:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 29, 2011 9:00 am
Posts: 234
Sevej wrote:
Image


wah sayang Merkavanya bukan Mark III atau Mark IV


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum