Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Sep 25, 2018 6:01 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu May 10, 2012 4:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Just played this game once and one of my friends commented on the player mats. He said it would be better if there is a quick reference about the game play in the player mat, rather than the flavor image. And I couldn't agree more.
So, here they are, player mats combined with player aid in 5 different player colors.
Feel free to comment about it, though already asked a friend (who had more experience about the game than myself), there is no harm open to any feedback about the design.
Maybe from the design layout or from the game rules and wording.
Thanks in advance.

Image

Closer look

Image

:top:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Fri May 11, 2012 12:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Sedikit revisi secara visual.
Akan lebih menarik kalo setiap faction punya perbedaan secara visual di player mat-nya ga hanya pada color saja.
Seperti ini:

Image

Better than the previous kan? :top:
Thanks.

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Fri May 11, 2012 12:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Baru dapet masukan menarik dari BGG user, bahwa player mat-nya ini di print 2 sisi, dengan 1 sisi custom player mat dan 1 sisi lagi standard player mat. Intinya sih, kl players yang uda experienced ga butuh player aid, jadi bisa pakai yg standard for better visual.
http://boardgamegeek.com/image/1310171/ ... -waterdeep

Thanks.

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Wed Jun 20, 2012 9:24 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
The file has been uploaded to BGG, check it here:
http://boardgamegeek.com/filepage/79769 ... ayer-guide

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 11:47 am 
Offline

Joined: Thu Dec 27, 2012 11:39 am
Posts: 28
walah gw baru join... Keren neh...
bisa buat bantu2 yang baru main pertama kali. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 2:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
rithgroove wrote:
walah gw baru join... Keren neh...
bisa buat bantu2 yang baru main pertama kali. :)

Thanks, semoga berguna.
Print double side dengan yg original lebih oke, karena kalo uda bisa, tinggal pake yg original side. Original mat-nya disimpen biar kondisinya ok. :)

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 3:14 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 27, 2012 11:39 am
Posts: 28
sebenernya saya ga gitu khawatir sama matnya... saya lebih khawatir sama boxnya... gampang ancur... -___-a


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 3:17 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 27, 2012 11:39 am
Posts: 28
ah sama 1 hal lagi yang cukup penting... Di game ini ada yang quest yang belum selesai, sama quest yang sudah selesai. Quest yang sudah selesai itu ditaruh facedown pada player mat.

Cuman satu lah yang bikin ribet adalahnya kecampurnya plot quest card yang sudah selesai, sama quest card yang belum selesai. Soalnya plot quest card itu di buka supaya efek continousnya jalan terus.
mungkin sebenernya player matnya harus 2 kali dari ukuran ini...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 3:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
rithgroove wrote:
ah sama 1 hal lagi yang cukup penting... Di game ini ada yang quest yang belum selesai, sama quest yang sudah selesai. Quest yang sudah selesai itu ditaruh facedown pada player mat.

Cuman satu lah yang bikin ribet adalahnya kecampurnya plot quest card yang sudah selesai, sama quest card yang belum selesai. Soalnya plot quest card itu di buka supaya efek continousnya jalan terus.
mungkin sebenernya player matnya harus 2 kali dari ukuran ini...

No need bro, just decide together before play. Place the yet to be complete quests on the left side, and completed quest on the right side (vice versa).

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lords of Waterdeep - Custom Player Mat
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 5:00 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 27, 2012 11:39 am
Posts: 28
yeah gampangnya sih gitu :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum