Indoboardgames.com
 
It is currently Wed Sep 19, 2018 2:55 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 5:11 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
Here it goes, blm pernah main tapi da bikin player aidnya. :top:
Jadi harap maklum kl ada yg salah2. Mohon koreksinya...
Image

And another addition, setup guide in card form, double side. 7x10 cm.
Image

EDIT: Revised... thanks koreksinya...

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Last edited by vardamir on Thu Jul 26, 2012 3:29 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 5:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
hahaha finally! :D :D you make something that finally useful to me :D :D

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 5:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
btw yg endgame itu sisa permanent demand trajan tiles ga di itung score kan? makanya lu coret?

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 5:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
perapera wrote:
btw yg endgame itu sisa permanent demand trajan tiles ga di itung score kan? makanya lu coret?

maksudnya van, uncomplished trajan tiles d end of game itu worth 1 VP each :D
rulebook second ed

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 5:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
ooo ya ya inget2, agak lupa aku hehe, need to play moar :D

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 6:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
kl rules first edition, sisa trajan tiles yg blm terselesaikan ga diitung vp

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 6:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
fantastic as usual!

masukan:

1. Action Seaport: utk opsi Shipping mungkin perlu diperjelas kalo yang dihitung/dipakai adalah yang ada di hand, tidak termasuk personal display. Jadi disingkat kaya gini: "Shipping: play card(s) from your hand only, gain VP based on ship(ping) type"

2. Action Military: utk awal dipakai istilah "small token" sementara pada bullet ketiga muncul istilah "legionnaire", kenapa gak disamain aja jadi "minus 3vp for each other player small token". Jadi "leader" juga diseragamkan jadi "large token"

3. Utk meeting people demand, mungkin penggunaan numerik romawi (dalam token hijau) bisa diganti angka biasa. kalo gak baca rules-nya bisa disalah artikan: "cannot meet the first demand minus 4 vp, the second demand minus 9 vp etc" dimana urutan demand didasarkan pada urutan dibukanya token pada akhir round.

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Last edited by lordoftherines on Tue Jul 24, 2012 6:09 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 6:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
lordoftherines wrote:
fantastic as usual!

masukan:

1. Action Seaport: utk opsi Shipping mungkin perlu diperjelas kalo yang dihitung/dipakai adalah yang ada di hand, tidak termasuk personal display. Jadi disingkat kaya gini: "Shipping: play card(s) from your hand only, gain VP based on ship(ping) type"

2. Action Military: utk awal dipakai istilah "small token" sementara pada bullet ketiga muncul istilah "legionnaire", kenapa gak disamain aja jadi "minus 3vp for each other player small token"

3. Utk meeting people demand, mungkin penggunaan numerik romawi (dalam token hijau) bisa diganti angka biasa. kalo gak baca rules-nya bisa disalah artikan: "cannot meet the first demand minus 4 vp, the second demand minus 9 vp etc" dimana urutan demand didasarkan pada urutan dibukanya token pada akhir round.

setuju :jempolup:

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 10:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 01, 2011 1:54 am
Posts: 946
Location: Green Bay Pluit
Belum pernah main? Wow^^
Keren banget bisa bikin player aidnya tanpa main..

Amazing, gambarnya pun 3 dimensi dengan sedikit shadow..

_________________
Helovesus Board Game
https://www.facebook.com/pages/Helovesus-Board-Game/158327767653234


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trajan Player Aid
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 11:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Apr 04, 2009 7:53 pm
Posts: 1071
Bro Vardamir request Player Aid buat AGOT ato REX donk :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum