Indoboardgames.com
 
It is currently Sat Nov 18, 2017 8:45 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pertanyaan tentang backing kickstarter
PostPosted: Sun Jun 14, 2015 12:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Feb 10, 2014 9:21 pm
Posts: 13
Hey guys, gw pengen nanya sesuatu.

Kemarin gw pernah nyoba back satu project di kickstarter, tapi kartu gw ditolak.

Setelah gw tanya ke kickstarter support, katanya

Quote:
Due to the way that your financial institution processes these charges, we are unable to support your credit card at this time.


Pertanyaan gw, yg biasa ngeback kickstarter di sini siapa ya? Ga ada kejadian gini ya? Kalau boleh tahu pakai kartu kredit apa ya?

Gw cuma penasaran apa ini karena kartu kredit gw, karena bank gw, atau karena lokasi gw.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan tentang backing kickstarter
PostPosted: Sat Jun 20, 2015 9:54 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
Gua rasa karna kartu CCnya aja yg dia ga terima. cobain pake kartu CC lain.

Gua selama ini KS ga ada masalah sih.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan tentang backing kickstarter
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 9:53 am 
Offline

Joined: Thu Aug 06, 2015 10:00 am
Posts: 35
Saldo udah habis mungkin, jadi harus TUNE UP dulu guys







________________________________________________
Kartuidcard.com adalah pusat jual kartu RFID dan jasa cetak kartu berobat pasien paling murah di Surabaya


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum