Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Sep 25, 2018 11:42 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 1:48 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 12, 2009 10:54 am
Posts: 1913
Location: South Jakarta
Well, mau tau aja apakah ada yang mau ikut retailer package dari florenza the card game..

Total buat semuanya $220 buat retailer package, jadi kira2 IDR 440 rb per orang

Custom plus shipping, kira2 100 ribu per orang, jadi per game kira2 IDR 540 ribu kalau lancar semuanya


gw bersedia organize, kalo ada 5 orang lagi.

Kalau funding lancar, bisa dapet Alliance (game medioker dari golden egg games, trick taking), well, it's a free game anyway

Thanks!

http://www.kickstarter.com/projects/451 ... ref=search

_________________
Lapak Jualan

Age of Industry:Limited edition, The New Era, Innovation: Echoes of Time

Every money you make is part of your life, because you had to give up part of your life to get it. Thus everything that you spend your money on you are spending part of your life on.

You can never get enough of what you don't need because what you don't need will never satisfy you.


Last edited by joehn on Wed Jan 22, 2014 11:47 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 10:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Klo gw blom punya gw udah pasti joinn murmer nih, kemaren gw abis total 620 soal nya :( good deal banget lahh, klo buat yg hesitate karena judul "cardgame"nya tp seharga segituan don't be fooled, ini cardgame berasa kayak maen boardgame :D totally worth it dah

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 10:36 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
perapera wrote:
Klo gw blom punya gw udah pasti joinn murmer nih, kemaren gw abis total 620 soal nya :( good deal banget lahh, klo buat yg hesitate karena judul "cardgame"nya tp seharga segituan don't be fooled, ini cardgame berasa kayak maen boardgame :D totally worth it dah


ini nih yang bikin makin ragu ragu :siul:

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 10:56 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
joehn wrote:
Well, mau tau aja apakah ada yang mau ikut retailer package dari florenza the card game..

Total buat semuanya $220 buat retailer package, jadi kira2 IDR 440 rb per orang

Custom plus shipping, kira2 100 ribu per orang, jadi per game kira2 IDR 540 ribu kalau lancar semuanya


gw bersedia organize, kalo ada 5 orang lagi.

Kalau funding lancar, bisa dapet Alliance (game medioker dari golden egg games, trick taking), well, it's a free game anyway

Thanks!

link plis :siul:

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 11:02 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Zephyr wrote:
perapera wrote:
Klo gw blom punya gw udah pasti joinn murmer nih, kemaren gw abis total 620 soal nya :( good deal banget lahh, klo buat yg hesitate karena judul "cardgame"nya tp seharga segituan don't be fooled, ini cardgame berasa kayak maen boardgame :D totally worth it dah


ini nih yang bikin makin ragu ragu :siul:


anjrot certified reviewer kok di ragukan :hammer: :hammer:

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 1:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
perapera wrote:
Zephyr wrote:
perapera wrote:
Klo gw blom punya gw udah pasti joinn murmer nih, kemaren gw abis total 620 soal nya :( good deal banget lahh, klo buat yg hesitate karena judul "cardgame"nya tp seharga segituan don't be fooled, ini cardgame berasa kayak maen boardgame :D totally worth it dah


ini nih yang bikin makin ragu ragu :siul:


anjrot certified reviewer kok di ragukan :hammer: :hammer:


Udah dimainin blm? Nanti lgs dijual setelah banyak yg backing. :lol:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 7:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Ya udahhh laahhhh baguss buktinya ga ada di lapak 3L gw

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Florenza - the card game
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 7:47 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
perapera wrote:
Ya udahhh laahhhh baguss buktinya belom ada di lapak 3L gw

Correction

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum