Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jul 16, 2018 4:07 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: MERCS: Recon by MERCS Miniatures
PostPosted: Sun Mar 16, 2014 8:02 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta


KS LINK




another full coop miniature BG from the designer of Mercs minis.

Bagi yang tau Myth, ini campaign yang modelnya bakal mirip2 Myth, bang for your bucks, dapet minisnya seabrek2 at the end of KSnya nanti.


right now pledge level yang worth it cuman ada 2, yang $120 n $200. you can ignore the rest.



yang pledge level $200 dapet all mercs TT decs buat maen minis gamenya dan dapet Mercs:Conflict dice game. so you're getting 3 games in one pledge level.



also there is Myth Only Stretch Goals pledge buat yang ga mau gamenya tp mau Myth-related bonus.


and the stretch goals so far:




sooooo anyone else dare to back this? ato gua bakal jadi sole owner of this game di indo :D

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MERCS: Recon by MERCS Miniatures
PostPosted: Sun Mar 16, 2014 2:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 12, 2009 10:54 am
Posts: 1913
Location: South Jakarta
masih mikir2 antara ini ato arcadia quest hahahah

_________________
Lapak Jualan

Age of Industry:Limited edition, The New Era, Innovation: Echoes of Time

Every money you make is part of your life, because you had to give up part of your life to get it. Thus everything that you spend your money on you are spending part of your life on.

You can never get enough of what you don't need because what you don't need will never satisfy you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MERCS: Recon by MERCS Miniatures
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 9:34 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
ini ada video gameplaynya dice game Mercs: Conflict yang di dapet di level OPFOR pledge.

what do you guys think? kayaknya cukup menarik. it's a 2 player dice game.





_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MERCS: Recon by MERCS Miniatures
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 9:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Belum bisa comment untuk dice gamenya.

Tapi kalo buat MR nya sendiri... buat gue kalau ngendaliin AInya butuh banyak effort itu lumayan ganjalan.

Breach & clear nya juga nggak terlalu menarik.

Sayang banget padahal gue suka temanya.

(yang lagi mikir sci-fi skirmish...)

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MERCS: Recon by MERCS Miniatures
PostPosted: Tue Apr 08, 2014 11:47 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
memang sih game reconnya juga gua biasa aja. malah cenderung light tactical game kurang deep. so it's a bonus game sekarang buat gua karena gua ngincer game TTnya malah sekarang. plus dice gamenya sepertinya menarik.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum