Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Sep 21, 2018 2:13 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Sat Aug 02, 2014 4:35 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 15, 2009 9:11 pm
Posts: 133
kurang satu y?
gw ikut deh

_________________
GAMES


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Sat Aug 02, 2014 6:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Wah gw telat baca, pas ada orang yg apply hehe, hmm ya udah untuk sementara ambil seat gw aja gpp nil, klo ga salah ternyata dapet bonus demo copy, gw ambil demo copy nya aja dulu sementara, in return gw usahain semua ongkir2 an gw yg tanggung gpp. :D

OKE udah FULL YA, tinggal kllik dan nunggu pemberitahuan selanjutnya, tinggal nunggu moga2 nyampe $45000 dan bisa dapet sleeve gratis neh.

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Tue Aug 05, 2014 12:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 25, 2011 2:06 pm
Posts: 282
Sleeve gratis pasti ga dapat, soalnya ada bbrp stretch goal ga berlaku utk yg pesenan per 10 pax
Quote:
"Every copy of the game (except RETAILER LEVEL) will receive a free pack of sleeves for every copy of the game!

...

We will include 2 playmats for each copy of the game backed (except retail backers) if we can reach $60 k. Retail customers and others can add playmats for cheap before the end of the campaign too if you want more."

_________________
~ my little collection ~
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Tue Aug 05, 2014 2:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
kalo mau playmat-nya nambah berapa? :D

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Wed Aug 06, 2014 1:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
playmat bisa di usahakan seh, tapi masi belom kebuka sih, moga2 aja kebuka,

sekarang yg gw kawatirkan gimana klo ntar ditanya tentang data retailer, soalnya ga di sebutin khusus retailer doank non retailer boleh ngeback retailer pack gak, yang jelas juga gw mending ga usah nanya dulu ntar langsung dia tulis khusus retailer lagi. hahaha

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Wed Aug 06, 2014 2:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
nebeng nama ibgstore aja.. hehe :lol:

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 6:02 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Soal Deadman's draw group buy, tinggal 4 hari lagi, Buat yang ingin
player mat, bisa nambahin $6 ke pledge nya,


buat yang kira2 udah fixed.
bisa mulai ditransfer Rp.202.500 ke :

BCA 4820109746: a/n Willys Octavianus,
atau:
BNI 0206933603 a/n Ivan Pratama,

Nanti bisa di konfirm ke saya atau bro Willys Octavianus yah lewat PM kalo udah transfer,
Kalo sudah transfer nanti tinggal tunggu aja game nya delivered, trus ntar akan gw tanyain alamat nya satu persatu, terus bakal gw kirim. tanpa keluar biaya lagi.

Thank you for participating

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 9:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
gue mau player mat-nya, nambah $6 pake kurs berapa van? 9rb ya :lol:

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Sun Aug 24, 2014 11:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Anjrot kurs 9000, boleh tapi tolong balikin waktu ketaon 2004 ya wakaka

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Deadman's Draw card game Group buy!
PostPosted: Mon Aug 25, 2014 1:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
Yang sudah bayar:
-Knil
-James
- melody
- david wijaya

Arif Satria cancel, replaced by me.

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum