Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Jul 16, 2018 4:03 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 11:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 12, 2009 10:54 am
Posts: 1913
Location: South Jakarta
Kayaknya jangan lebih dr 3.. Kalo nggak kena bm.. XD

_________________
Lapak Jualan

Age of Industry:Limited edition, The New Era, Innovation: Echoes of Time

Every money you make is part of your life, because you had to give up part of your life to get it. Thus everything that you spend your money on you are spending part of your life on.

You can never get enough of what you don't need because what you don't need will never satisfy you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 11:59 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
joehn wrote:
Kayaknya jangan lebih dr 3.. Kalo nggak kena bm.. XD


agree..
ya wes jalan dulu ya : gue, yongky, kris..

backed!

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Last edited by thinkbeyond on Wed Aug 27, 2014 12:02 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 12:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
edit. dopost

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 12:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 31, 2009 10:19 am
Posts: 70
Location: Indonesia
Quote:
Congratz Jack!
Thank you. Ini pertama kali game diambil oleh publisher US, akan nongol di Essen, BGG con, etc. Excited hehehe.

Quote:
Uda ada video game play-nya?
soal video game play-nya heran juga kok belum ada, padahal gamenya akan langsung terlihat jelas dengan adanya video tsb (gamenya riuh rendah hehehe). Perkiraan saya karena Travis (IBC) mau ngejar launch di BGG con dan Essen, jadi KS langsung tancap gas meskipun video game play belum siap. Paling tidak full rules nya sudah ada.

Quote:
Dan mungkin ga kita yg di Indonesia dpt copy lebih murah dr actual international backer level di KS? ada special discount buat indo backers ga nih?
Maunya saya juga begitu :) . Hanya KS ini full kontrol Travis/IBC yang buat & jalankan. Mengenai KS ini saya hanya bisa enjoy the ride plus bantu woro2 hehehe

Quote:
harus ngeback dua2nya (Honor & Duty dan Hostile Intent & Hidden Agenda) apa salah satu aja cukup?
Di halaman KS ada "Now available at special “add-on” price for backers of Honor & Duty and/or Hostile Intent & Hidden Agenda" jadi nge-back salah satu dari Honor & Duty / Hostile Intent & Hidden Agenda sudah ok untuk nambah Roar-a-Saurus.

Quote:
backed!
thank you for the support :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 12:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
jadi apakah ini dikirimkan barengan dengan hostile intent?

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 1:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 31, 2009 10:19 am
Posts: 70
Location: Indonesia
Quote:
jadi apakah ini dikirimkan barengan dengan hostile intent?
Dari halaman KS:

Indie Boards and Cards currently has two projects that have mostly been delivered (Coup Reformation expansion & Dragon Slayer), and two other projects scheduled to be delivered about the same time as these rewards (Honor & Duty, and Hidden Agenda & Hostile Intent) - those games are in production and scheduled for on-time delivery.

How can you offer such a low price for all this content? Why is the low price only for backers of Honor & Duty and/or Hostile Intent & Hidden Agenda?
Shipping costs for the US and Canada are significantly more for the first item, and much less for the second. This is somewhat true for the rest of the world, but not as much as in the US. So by “adding on” and taking advantage of combined shipping I am able to offer a very low, introductory price. As we hope to delivery this project in time for the holidays, this will make a great gift for your family, your friends and relatives.


Kalau melihat teks di atas, harusnya akan dikirim barengan, sebab tujuannya menghemat ongkir, maka bs lebih murah. (u/pastinya mending pm Travis ya...)


Last edited by JackDarwid on Wed Aug 27, 2014 1:50 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 1:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
wah kalo gitu bisa terancam kena bm loh..

*colek yongkie n kris

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 1:58 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
thinkbeyond wrote:
wah kalo gitu bisa terancam kena bm loh..

*colek yongkie n kris

Sent from my Z10 using Tapatalk


Estimasi BM-nya brp?

Oh ya soal quality bro Jack Darwid, nanti player mat-nya card board atau simple thick paper material?
Dan dice-nya wood or resin?
Thanks.

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 2:03 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
gue lupa ngitung BM gmn.. haha.. tapi totalnya $28 (hostile) + $57 (3 x $19) = $85

kira2 BM-nya : (85-50) x 30% = $ 10.5

bener ga tuh ngitungnya.. wkwk :lol:

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please welcome: Roar-a-Saurus!
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 2:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 31, 2009 10:19 am
Posts: 70
Location: Indonesia
Quote:
nanti player mat-nya card board atau simple thick paper material? Dan dice-nya wood or resin?
Sorry, nggak tahu. Artwork dan komponen dikontrol full oleh IBC.

Mengenai BM saya nggak bisa komentar sebab saya bbrp kali order game nggak ada tambahan apa2 selain Rp 7.000 untuk re-packing (semoga begitu seterusnya :yeah: ). Yg termahal pesanan saya $100, dgn ongkir total $130an.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum