Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Apr 24, 2018 5:56 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Sat Nov 24, 2012 10:52 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
Another Zombicide-like Full table-top minis coop boardgame woohooooooooo....

mari2 kita pledge bersama..



KS LINK





Quote:
Kingdom Death: Monster is a cooperative tabletop miniatures game for 1-6 players. Set in a unique nightmarish world devoid of most natural resources, you control a settlement at the dawn of its existence. Fight monsters, craft weapons and gear, and develop your settlement to ensure your survival from generation to generation

The game is available to backers starting at the $100 level and contains:

26 ( + 4 ) = 30 Total, unique highly detailed plastic miniatures
Full Color Story & Rule Book
2' x 3' Game board
6, 10 Sided Dice
1 6 Sided Hit Location Die
100 2"x2" Gear Cards
75+ Monster AI Cards
75+ Monster Hit Location Cards
75+ Resource Cards
25 Innovation Cards
10 Location Tiles
Survivor Record Sheets
Settlement Record Sheets


Image
Image

Image

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Sat Nov 24, 2012 4:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
Gue dari dulu selalu ngejauhin KD... bukan karena temanya aneh (soalnya gue demen Berserk), tapi karena kalo ngecatnya serampangan sayang banget :lol:

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Sat Nov 24, 2012 6:48 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
Sevej wrote:
Gue dari dulu selalu ngejauhin KD... bukan karena temanya aneh (soalnya gue demen Berserk), tapi karena kalo ngecatnya serampangan sayang banget :lol:


Berserk bersama gpp loh win...ini lg recruting org yg mau pledge bareng2 nih wkwkwkw

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Sat Nov 24, 2012 10:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2008 8:14 am
Posts: 1417
I don't mean to be a killjoy :lol: tapi coba liat gambar phoenix armor kit. Lots of bits, and we're talking about KD, which produces the finest bits. Jangan kaget kalo ada bits2 super kecil dengan contact point yang kecil. Kalo gue mah... ampuuun DJ! :lol:

Tapi kalo bisa jadi, emang rasanya ini BG yang minisnya paling bagus.

_________________
My Gaming-related Blog
My Smallish Board Game Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Sun Nov 25, 2012 11:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
Kayaknya bisa tertarik ini kalo upgrade-nya tidak hanya di kartu tapi ada bits yg bisa dipasang langsung ke minis-nya juga, that's a plus for me.. Apalagi ada village yg bisa utk meningkatkan kemampuan karakternya.

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 3:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
Gue agak menyesal ngasi tau KS ini ke lu Rick. Sekarang jadi gue yang puyeng mau ambil/ngga. Nov13 bro!! Happy waitingg!!! Tapi kereeeennnnn!!! :(

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 3:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:57 pm
Posts: 1229
dahusband wrote:
Kayaknya bisa tertarik ini kalo upgrade-nya tidak hanya di kartu tapi ada bits yg bisa dipasang langsung ke minis-nya juga, that's a plus for me.. Apalagi ada village yg bisa utk meningkatkan kemampuan karakternya.


Setau gw bro, dia kasi interchangable parts untuk setiap type of armor and weapons. Jadi kalo char lu mau pake body armor beast hide dan helm phoenix, lu bisa customize minis lu untuk terlihat seperti itu juga. Gahar mampus...

_________________
Just a Man With His Hobbies
( BGG Profile | Collection )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 4:23 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
ckckckckc $130 buat game yg baru dikirim paling cepet november taon depannn :P :P

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 9:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 7:25 am
Posts: 2379
Location: Depok, Jawa Barat
Ellesar wrote:
dahusband wrote:
Kayaknya bisa tertarik ini kalo upgrade-nya tidak hanya di kartu tapi ada bits yg bisa dipasang langsung ke minis-nya juga, that's a plus for me.. Apalagi ada village yg bisa utk meningkatkan kemampuan karakternya.


Setau gw bro, dia kasi interchangable parts untuk setiap type of armor and weapons. Jadi kalo char lu mau pake body armor beast hide dan helm phoenix, lu bisa customize minis lu untuk terlihat seperti itu juga. Gahar mampus...

Iya bro gw baru liat yg beginian, jadi keliatan banget upgrade-nya.. :salute:

_________________
Sebagian dari titipanNya: Koleksi - 160 Judul Image BGG Copper Microbadge

Complete Set: Memoir'44, CC Ancients. 58 GMT Games
My son, Memoir'44 2012 Champ: Muhammad Hasan Izzuddin
Sultans of the East BG in-progress


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kick Starter - KINGDOM DEATH: MONSTER
PostPosted: Mon Nov 26, 2012 10:32 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
perapera wrote:
ckckckckc $130 buat game yg baru dikirim paling cepet november taon depannn :P :P


kok bisa cuman 130 van? setau gua pledge levelnya aja $155 plus $45 shipping. unless beli paket ber3 tapi itu pun sekitar $150an.

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum