Indoboardgames.com
 
It is currently Tue Jul 17, 2018 1:38 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Thu Aug 01, 2013 9:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 05, 2012 2:31 pm
Posts: 100
Image

Quote:
Fleet: Arctic Bounty expands the award-winning Fleet with 128 new cards including:

·New Premium and Base License and Boat cards with all new bonuses!
·New Dock cards with more ways to build your Fleet!
·All new Bay cards! Crewmen and Gone Fishin'
·Brand new 1p and 2p variant cards and rules!
·Updated Rulebook


Some card images from the expansion :
Image

Image

Image


Link KS : http://www.kickstarter.com/projects/147 ... pansion-to

Ada group buy menarik, level Crewmates- beli 6 boxes (bisa kombinasi 6 base game, 6 expansion, atau 3 base & 3 expansion) dengan harga $135, dengan shipping jadi $201 (yang kena charge shipping cuma 4 box), jadi per orang cuma kena $33.50, instead of kalo beli per box $25+shipping $30 = $55. Ada stretch goals juga, the first one being the "House Boat" card.

Quote:
Elsewhere in the World

Finally, if you live somewhere other than Canada, Germany, the EU, or Australia, please add $30 for shipping the first game to you and $12 for each additional game to the same address. We realize that shipping is expensive and we do not like paying this much more than any of you do either. We do subsidize shipping expenses, and we certainly do not profit from them at all. Thanks for your understanding.

Other International backers using the Crewmates tier pay $201(135+30+12+12+12) so only $33.50 per copy shipped!


Solex aka Deadwood mau bantu buat shipping destinationnya, berhubung gw ga punya cc ada yang mau volunteer buat ngurusin pledgenya? :D

Mengumpulkan peminatnya dulu, buat expansion Fleet :

1. novarain (expansion only) + add-on no.5
2. snowfcukinwhite (expansion only) + add-on no.1, 2, 3, 5
3. kin2x (base+expansion) + add-on no.1, 2, 3, 5
4. fenderman (base only) + add-on no.1, 2, 3, 5
5. ............. (base only)


Last edited by novarain on Mon Aug 19, 2013 9:02 am, edited 5 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Thu Aug 01, 2013 9:43 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 12, 2009 10:54 am
Posts: 1913
Location: South Jakarta
saran, mending pake IBG store buat ambil retailer level, biar lebih worth it..

10 games (mix base + exp).. $13 each
shipping kira2 $13 juga

just my .02#

_________________
Lapak Jualan

Age of Industry:Limited edition, The New Era, Innovation: Echoes of Time

Every money you make is part of your life, because you had to give up part of your life to get it. Thus everything that you spend your money on you are spending part of your life on.

You can never get enough of what you don't need because what you don't need will never satisfy you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Mon Aug 05, 2013 10:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 29, 2011 7:33 am
Posts: 168
Aku ikut ya. Tertarik nih
tambahan: aku tertariknya exp nya aja, ama stretch reward, dan fish meeple


Last edited by snowfcukinwhite on Tue Aug 06, 2013 6:55 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Mon Aug 05, 2013 4:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 7:35 pm
Posts: 1025
joehn wrote:
saran, mending pake IBG store buat ambil retailer level, biar lebih worth it..

10 games (mix base + exp).. $13 each
shipping kira2 $13 juga

just my .02#


IBG store bisa untuk bantu ambil KS ya? Caranya gimana?

_________________
"You may not be interested in strategy, but strategy is interested in you."
- Leon Trotsky , Russian revolutionary


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Sun Aug 11, 2013 8:48 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 05, 2012 2:31 pm
Posts: 100
joehn wrote:
saran, mending pake IBG store buat ambil retailer level, biar lebih worth it..

10 games (mix base + exp).. $13 each
shipping kira2 $13 juga

just my .02#


Wah boleh banget nih sarannya bro Joji, momodnya IBG bisa bantukah? :D

snowfcukinwhite wrote:
Aku ikut ya. Tertarik nih
tambahan: aku tertariknya exp nya aja, ama stretch reward, dan fish meeple


Itu stretch rewardnya udah pasti dapet kok, kecuali reward dari ks sebelumnya jadi optional buy sekarang.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Mon Aug 12, 2013 10:18 am 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 9:52 am
Posts: 5244
Location: Jakarta
novarain wrote:
Wah boleh banget nih sarannya bro Joji, momodnya IBG bisa bantukah? :D

Adhikayev wrote:
IBG store bisa untuk bantu ambil KS ya? Caranya gimana?



boleh2 aja kita bisa coba bantu, biasanya kita email pake akun email IBG karna IBG ada game storenya untuk yg moongha dan archon. tapi kira2 apa bakal dapet 10 pembeli?

_________________
MEMOIR '44ImageCHAMP
rbayu2 BGG profile | Best Buy Collection
.................................................
a proud owner of 29 Martin Wallace games


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Mon Aug 12, 2013 3:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 29, 2011 7:33 am
Posts: 168
Oke kalau jadi aku jadinya
expansion, add on 1,addon 2,addon 3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Tue Aug 13, 2013 9:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
mau ikutan donk

base game+expansion+add on 1,2,3,5....pokoknya semua lgs komplit

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Wed Aug 14, 2013 12:55 am 
Offline

Joined: Tue Feb 03, 2009 5:48 pm
Posts: 75
G tertarik untuk ikutan juga klo bs dpt yg retailer level
Base game + expansion + add ons #1, 2, 3, & 5


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kickstarter - Fleet Expansion : Arctic Bounty
PostPosted: Wed Aug 14, 2013 9:04 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 05, 2012 2:31 pm
Posts: 100
Setelah baca-baca lagi level yang Retailer (Fleet Boss) kan either 10 expansion atau 5 base dan 5 expansion. Kalo ada yang ngambil expansion dan ngambil base+expansion berarti ada orang yang bakal end up with the base game only? Soale paketannya dia ga flexible, dari total 10 itu ga bisa base 2 exp 8, atau base 3 exp 7. :stupid:

Salah satu solusinya mungkin ambil yang paket 10 expansion, terus yang mau ambil base game tinggal nambah optional yang no.4? (extra fleet base)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum