Indoboardgames.com
 
It is currently Mon Sep 24, 2018 7:38 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 1:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 30, 2011 4:18 pm
Posts: 1825
Location: Jogjakarta
vardamir wrote:
perapera wrote:
wahh ini bener every vote counts ya :D sip sip congrats to burgund, if only you had a nicer components :D

PIMP UP your copy dong van.. :yeah:


HOW? go to Alea HQ and kidnap the CEO? :D

_________________
My collections


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 1:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 22, 2011 5:06 pm
Posts: 4004
Location: DKI Jakarta
perapera wrote:
vardamir wrote:
perapera wrote:
wahh ini bener every vote counts ya :D sip sip congrats to burgund, if only you had a nicer components :D

PIMP UP your copy dong van.. :yeah:


HOW? go to Alea HQ and kidnap the CEO? :D

Bah... bikin mounted board dan tile sendiri pake karton 3 mm. :siul:

_________________
"I am the Harbinger of Menoth, his vessel on Caen. Through me the creator speaks, and he has much to say."
- The Harbinger of Menoth to the Synod-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BG Lineups | Wishlist
fortheloveofthegame


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 3:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2010 10:42 pm
Posts: 650
mathaha wrote:
ooo blood bowl itu korbannya Danu?

dulu waktu gathering di Jogja juga gw sama ivan kena korban Summoner Wars, dari Danu juga....

perlu dipertimbangkan tuh kalo gathering ngajak2 Danu... hahahahah.....


masih mending lah kena racun summoner wars atau bloodbowl nug, gampang nyari nya..
drpd gw, kena racun letter from whitechapel dari lo, trus ga bisa beli krn oop... huh!! :tembak:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 3:44 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 5:41 pm
Posts: 3864
Location: SOC
Gw telat vote krn tadinya mau nunggu cicip oel dulu biar bisa valid rank'nya... Snr'nya eclipse gw taro posisi 1 tuh... Burgund ttp antara ke 2 or 3... Ya uda lah... Dah lewat...

_________________
SOLEX * Your Cheapest Boardgames Source.
Pre-Order : Open // Deadline : Soon // Source : CSI & Essen // Contact : Me!
Hot items : Essen 2013 Games, contact me for details.

Deadwood's BGG Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 3:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 6:47 pm
Posts: 499
Location: Ciledug, Tangerang
Dan08 wrote:
mathaha wrote:
ooo blood bowl itu korbannya Danu?

dulu waktu gathering di Jogja juga gw sama ivan kena korban Summoner Wars, dari Danu juga....

perlu dipertimbangkan tuh kalo gathering ngajak2 Danu... hahahahah.....


masih mending lah kena racun summoner wars atau bloodbowl nug, gampang nyari nya..
drpd gw, kena racun letter from whitechapel dari lo, trus ga bisa beli krn oop... huh!! :tembak:


Udah di print ulang... pesen sana.... LoW gw jadi ga langka lagi tuh.... :D

_________________
"Every war is Immoral, and if you let that bother you.. Then you're not a good soldier!"
-General Curtis Emerson LeMay-

Papan Mainan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 4:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
fayclover wrote:
Dan08 wrote:
Ahahaha... just happy that an AT can slip in, considering most gamer here are hard core euro gamer... :yeah:

coba mnrt lo bakal seberapa heboh mas agung dahusband kl ada wargame masuk 5 besar? :sepeda:


Yeayy..ini korban2 Danu pas retreat jd demen Blood Bowl..termasuk gw :oops:


Wah salah loe han...gue punya bloodbowl udah lama sekali,pas bb release lgs beli wkwkwkw jd ga salah kalo vote bb di nomor satu coz im like cheating wkwkwkwkwk

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 4:24 pm 
Offline
Forum Staff
Forum Staff
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:30 pm
Posts: 2783
Location: Serpong
lu bukan nya tackle kepleset sendiri mulu WKAAKKA

_________________
BGG Profile | My Collection | Little Pot's Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 4:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 24, 2008 2:47 pm
Posts: 2100
Location: sukabumi
kohee wrote:
lu bukan nya tackle kepleset sendiri mulu WKAAKKA

Nah iya lagi bego2 nya dulu nackle ga bisa2,bloon Emang orcsnya wkwkwkwk

_________________
Don't buy or sell fake/pirated boardgames!!!

{|Profile| Collection|}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 4:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 12, 2009 10:54 am
Posts: 1913
Location: South Jakarta
Dan08 wrote:
mathaha wrote:
ooo blood bowl itu korbannya Danu?

dulu waktu gathering di Jogja juga gw sama ivan kena korban Summoner Wars, dari Danu juga....

perlu dipertimbangkan tuh kalo gathering ngajak2 Danu... hahahahah.....


masih mending lah kena racun summoner wars atau bloodbowl nug, gampang nyari nya..
drpd gw, kena racun letter from whitechapel dari lo, trus ga bisa beli krn oop... huh!! :tembak:



fixed that for you..

http://www.boardsandbits.com/product_in ... s_id=25294

May ada reprint nya..

_________________
Lapak Jualan

Age of Industry:Limited edition, The New Era, Innovation: Echoes of Time

Every money you make is part of your life, because you had to give up part of your life to get it. Thus everything that you spend your money on you are spending part of your life on.

You can never get enough of what you don't need because what you don't need will never satisfy you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unofficial 2012 Indonesian Boardgame Award
PostPosted: Wed May 01, 2013 5:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Nov 29, 2012 11:17 am
Posts: 336
Location: Bekasi Barat
kin2x wrote:
Wah salah loe han...gue punya bloodbowl udah lama sekali,pas bb release lgs beli wkwkwkw jd ga salah kalo vote bb di nomor satu coz im like cheating wkwkwkwkwk


wkwkwk..tapi emang keren bloodbowl..gw dari ngantuk lgsg seger abis main itu :siul:

_________________
I am bad and that's good. I will never be good and that's not bad. There is no one I would rather be than me.
- Wreck-It Ralph -

Little Collections


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum