Indoboardgames.com
 
It is currently Fri Jun 22, 2018 12:45 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Thu Oct 02, 2014 10:11 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
Gw juga bisa bawa mobil nih, tapi paling bisa 2 orang doang :lol:

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Thu Oct 02, 2014 1:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
Zephyr wrote:
Gw juga bisa bawa mobil nih, tapi paling bisa 2 orang doang :lol:


ikut dong yong... :oops:

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Fri Oct 03, 2014 2:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2011 5:24 pm
Posts: 1301
lordoftherines wrote:
Zephyr wrote:
Gw juga bisa bawa mobil nih, tapi paling bisa 2 orang doang :lol:


ikut dong yong... :oops:


Jop, uda ada kris ama mpruel sih, ga yakin muat :lol:

_________________
My tiny collection
Lapak jualan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Fri Oct 03, 2014 3:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 5:21 pm
Posts: 1265
Location: Jakarta Barat
Zephyr wrote:
lordoftherines wrote:
Zephyr wrote:
Gw juga bisa bawa mobil nih, tapi paling bisa 2 orang doang :lol:


ikut dong yong... :oops:


Jop, uda ada kris ama mpruel sih, ga yakin muat :lol:


wah telat :shock: hehe, musti cari tumpangan baru nih... thx yong

_________________
Present collection
"Menjadi terang bukan untuk membakar, menjadi garam bukan untuk bikin darah tinggi.."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 7:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 25, 2011 2:06 pm
Posts: 282
Sudah transfer ya :)

@James
Kabarnya punya Sheriff of Nottingham, bisa bawa ke retret? :D

_________________
~ my little collection ~
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 9:12 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
guys,

list yg uda bayar uda gw update di hal#1, silakan dicek kalo ada yang salah post, tolong info y
yuk, yg blm bayar silakan segera dilunasi. liat2 ternyata yg dedengkot nya neh yg blm bayar :lol:

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 10:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 11, 2010 4:51 pm
Posts: 1403
Location: BSD, Serpong
camolatte wrote:
Sudah transfer ya :)

@James
Kabarnya punya Sheriff of Nottingham, bisa bawa ke retret? :D


kalo udah nyampe barangnya nanti gue bawa wil.. hehe :D

Sent from my Z10 using Tapatalk

_________________
"Hate The Game, Don't Hate The Player"
BGG Profile | My Collection


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 10:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 25, 2011 2:06 pm
Posts: 282
thinkbeyond wrote:
camolatte wrote:
Sudah transfer ya :)

@James
Kabarnya punya Sheriff of Nottingham, bisa bawa ke retret? :D


kalo udah nyampe barangnya nanti gue bawa wil.. hehe :D

Sent from my Z10 using Tapatalk

Nice~ :horee: Thank you, liat reviewnya menarik soalnya :))

_________________
~ my little collection ~
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 11:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 12, 2009 10:54 am
Posts: 1913
Location: South Jakarta
paid

_________________
Lapak Jualan

Age of Industry:Limited edition, The New Era, Innovation: Echoes of Time

Every money you make is part of your life, because you had to give up part of your life to get it. Thus everything that you spend your money on you are spending part of your life on.

You can never get enough of what you don't need because what you don't need will never satisfy you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 5th IBG ANNUAL RETREAT EVENT
PostPosted: Mon Oct 06, 2014 2:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2009 10:39 am
Posts: 3121
yak, gw uda update lagi pembayaran di hal 1, jadinya tinggal si karno aka pantat aj nehh yg blm bayar (gw uda kasi tanda, mudah2an dia bisa liat) :siul:

untuk carpooling juga sudah diatur di hal 1, silakan bagi yang sudah masuk daftar janjian dgn yang bawa mobil

ada pertanyaan? silakan pm ato posting di sini

_________________
My 1000th post
My 2000th post
My 3000th post :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum